Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Spiš ovládol súťaž o Najkrajšie mesto a obec Slovenska 2016

Napísal Róbert Bosák, 08.11.2016

Internetom nedávno obletela správa o vyhlásení najkrajšieho mesta alebo obce za rok 2016. Na základe ankety, v ktorej mohla hlasovať celá široká verejnosť, bol aj tento rok vybratý víťaz považovaný za našu najpríťažlivejšiu destináciu.

 

Každoročná príprava súťaže o Najkrajšie mesto a obec Slovenska je už tradičnou aktivitou portálu www.slovakregion.sk. Ten umožnil verejnosti podporiť najobľúbenejšie slovenské destinácie v populárnej ankete aj tento rok, na základe čoho sme spoznali nových vlastníkov titulu najkrajšie mestonajkrajšia obec.

Zdroj: www.vypadni.sk

 

Vytúžené víťazstvo Spišiakov

 

Ak sa nejakému mestu podarí v tejto tradičnej ankete získať 31 566 hlasov, potom je viac než pravdepodobné, že bude bojovať o víťazstvo. V prípade snahy Spišskej Novej Vsi to tento rok na dosiahnutie vzácneho prvenstva stačilo. Pre mesto je vytúžený titul určite zadosťučinením, veď minulý rok im ušiel len o 232 hlasov, ktoré šli v prospech Prievidze. Bez ohľadu na čaro Prievidze sú však v Spišskej Novej Vsi omnoho väčšie lákadlá, za ktoré si zaslúži zlato.

Zdroj: www.terraincognita.sk


Najkrajšie miesta v Spišskej Novej Vsi :

 

-          turistov láka najvyššia kostolná veža v krajine

-          nikde v Európe nie je dlhšie námestie šošovkovitého typu

-          miestna Reduta ponúka unikátny pohľad na architektúru  

-          sídli tu najmladšia slovenská zoologická záhrada

-          mesto je vstupnou bránou do Slovenského raja

Zdroj: www.terraincognita.sk

 

Smižany zavŕšili veľké spišské double

 

Aby úspechov na Spiši nebolo málo, ďalšie cenné víťazstvo prišlo v kategórii najkrajšia obec. Tej dominovali Smižany, ktoré sú pre niekoho stále súčasťou Spišskej Novej Vsi, aj keď majú štatút samostatnej obce. Dedina s 8500 obyvateľmi (najviac na Slovensku) ponúka príležitosti na kontakt s kultúrou aj prírodou, čo z nej pravdepodobne spravilo aktuálneho víťaza. Spišiaci tak môžu oslavovať veľké double, ktoré sa už nemusí nikdy zopakovať.

Zdroj: www.treking.cz


Východu sa tento rok darilo obzvlášť dobre

 

Rok 2016 bude pre východoslovenské mestá pamätný, pretože v ankete obsadili všetky tri medailové pozície. S počtom hlasov nad 24 000 sa za víťaza postavila neďaleká Levoča so svojim námestím zaradeným do svetového kultúrneho dedičstva UNESCO. Trio najlepších uzatvára Bardejov, ktorého historické námestie obklopené hradbami má takisto čo ukázať.

Zdroj: www.treking.cz


Podobne ako po minulé roky, aj teraz o výsledkoch rozhodovali hlasy desiatok tisíc Slovákov. Obľúbená internetová anketa sa tak teší dosť veľkej popularite, čo by malo byť dostatočnou motiváciou pripraviť súťaž aj na budúci rok. Zatiaľ si na Spiši môžu užívať veľké víťazstvo a dúfať, že to pomôže ďalšiemu rozvoju tohto nádherného regiónu.

 

Text : Róbert Bosák

Zdroje : slovakregion.sk

Foto : vypadni.sk, terraincognita.sk, treking.cz