Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Spevák Pharrell Williams otvoril v Miami Beach nový hotel

Napísal Róbert Bosák, 25.05.2021

Miami Beach je už roky americkým realitným rajom. Pozícia miestneho trhu s realitami sa po vypuknutí koronakrízy ešte viac posilnila. Vlastniť nehnuteľnosť v tejto lokalite je tak čoraz výhodnejšou investíciou. Vie to aj P. Williams, ktorý tu otvoril nový hotel.

The Goodtime Hotel, Zdroj: www.thegoodtimehotel.com 


Populárni americkí speváci zvyknú zarobené milióny utrácať za veľké rezidencie, do ktorých sa nasťahujú, prípadne ich využívajú ako dovolenkové sídla. Spevák Pharrell Williams na to ide trochu inak. Miesto ďalšej luxusnej vily zainvestoval do veľkého hotela v lukratívnej časti Miami Beach, ktorý má obrovský potenciál, aby mu zarobil ďalšie peniaze.

The Goodtime Hotel, Zdroj: www.thegoodtimehotel.com 


Unikátny rezort v Miami Beach

 

7-poschodový hotel má potenciál dosiahnutia vysokých ziskov z niekoľkých dôvodov. Tým hlavným je jeho vnútorné aj vonkajšie prevedenie, ktoré dáva hosťom na výber medzi úplným pokojom a bujarou zábavou. Dizajnér Ken Fulk totiž po dohode s Pharrellom a podnikateľom Davidom Grutmanom, ktorý je spoluinvestorom, prišiel s návrhom unikátneho rezortu, aký sa v Miami Beach bežne nevidí. Ten vsádza na vysoký nadštandard, ktorý ponúka pohladenie pre telo aj dušu v kruhu spoločnosti alebo úplne osamote podľa želania ubytovaného.

The Goodtime Hotel, Zdroj: www.thegoodtimehotel.com 


Nadštandardné vybavenie hotela:

 

- interiér kombinovaný s retro prvkami je plný farieb

- časť rezortu je zariadená meditačnými miestnosťami

- v hoteli nechýba wellness centrum a vonkajší bazén

- v exteriéri hotela sa nachádza aj outdoor posilňovňa

- hostia môžu využiť aj priestrannú hotelovú knižnicu

- súčasťou rezortu je aj niekoľko barov či reštaurácií

The Goodtime Hotel, Zdroj: www.thegoodtimehotel.com 


Nový hotel ponúka vyše 260 izieb

 

Nadštandardné vybavenie unikátneho rezortu The Goodtime Hotel majú k dispozícii všetci ubytovaní hostia. Tí sa môžu ubytovať až v 266 izbách, ktoré boli zriadené na jednotlivých 7 poschodiach. Nový hotel sa tak nestal iba jeden z najkrajších a najlepšie vybavených, aké sa v Miami Beach aktuálne prevádzkujú, ale zároveň patrí medzi najväčšie svojho druhu, ktoré  v lukratívnej lokalite stoja. Nie náhodou bolo pri výstavbe ubytovacieho zariadenia aj s jeho exteriérom potrebné zastavať pozemky celého mestského bloku.

The Goodtime Hotel, Zdroj: www.thegoodtimehotel.com 


Nocľah v hoteli stojí od 215 USD

 

Aj vďaka väčšiemu počtu izieb sa v hoteli mohli zriadiť ubytovacie priestory v niekoľkých cenových hladinách. Cena najlacnejších apartmánov sa pohybuje na úrovni od 215 USD za 1 noc. Napriek tomu, že ide o priestory zaradené do nižšej cenovej skupiny, izby ponúkajú dosť slušný nadštandard. Aj to sa podpísalo pod to, že v rezervačnom systéme sa začali okamžite po otvorení hotela míňať voľné termíny ubytovania.

The Goodtime Hotel, Zdroj: www.thegoodtimehotel.com 


Text: Róbert Bosák

Zdroj: www.thegoodtimehotel.com

Zdroj foto: www.thegoodtimehotel.com