Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Špeciálne a užitočné stoly - 2.časť

Napísal Róbert Bosák, 17.08.2014

Šikovných nápadov spojených so zvýšením komfortu a životnej úrovne nie je nikdy dosť a preto aj výrobcovia z rôznych odvetví prichádzajú s nejakými novinkami. Spotrebitelia na takéto efektívne vylepšenia reagujú pozitívne a trh je vďaka tejto spätnej väzbe v pohybe. Pozitívne ohlasy si získali aj netradičné nápady na špeciálne a užitočné stoly, takže poďme sa na niektoré pozrieť.

Zdroj: www.drevoastavby.cz


Druhá časť seriálu o špeciálnych stoloch, ktorých unikátnosť sa stáva klenotom domácností pokračuje niekoľkými ďalšími zaujímavými modelmi. Aj tieto druhy nábytku vynikajú svojim nezvyčajným vzhľadom a zároveň sú praktickými pomocníkmi do každého príbytku, takže spĺňajú dve základné požiadavky na nábytok a to estetickosť a účelovosť. Obe tieto vlastnosti sú potrebné a ťažko hodnotiť, ktorá viac, nakoľko jedna bez druhej nebudú prinášať spokojnosť po stránke dizajnovej aj tej praktickej.

Zdroj: www.living.cz


Vybrané modely špeciálnych stolov


Miznúce stoly


Predstavte si, že celý kuchynský stôl si pohodlne skryjete do kuchynskej linky alebo kuchynského ostrova. V čase využívania si vytiahnete stolovú dosku s nohami von a po ukončení stolovania ich odložíte a opäť zmiznú z miestnosti. Spoločnosť Benevetti ponúka stolové systémy Transformabili vo viacerých variáciách ako riešenie pre menšie interiéry.  

Zdroj: www.benevetti.cz


Sklenená skladačka


Skladacie, otvárateľné a pojazdné stoly sú obľúbenými kúskami už dlhšiu dobu a pravdepodobne si popularitu aj udržia. Skladací trojfázový stôl TRIO pochádzajúci z francúzskych "dielní" je exkluzívnym doplnkom aj v našich interiéroch. Objednať sa dá aj v čiernom prevedení z matného skla.

Zdroj: www.hura-nabytek.cz 


Aj na hranie


Jedným z najzaujímavejších nápadov vôbec sa stala kombinácia biliardového s klasickým domácim stolom. Táto flexibilita poteší mnohých milovníkov biliardu, no problémom môže byť, že stôl potrebuje viac miesta. Každopádne, nápad je to praktický a užitočný aj pre tých, čo biliard nehrávajú. 

Zdroj: www.kulecniky.cz


Lario : 2-v-1


Viacúčelový stôl môže byť perfektným nápadom do každej domácnosti a spojenie zrkadla s konferenčným stolíkom sa určite hodí. V tomto prípade však zrkadlo nie je až tak praktické, no je veľkým plusom, že je súčasťou stola ako vrchná doska. Stôl Lario navrhol Giuseppe Vegano a súčasťou jeho kolekcie je aj kreslo.

Zdroj: www.living.cz


Jedna imidžovka na záver


Podobne ako v minulej časti, ani dnes si na záver neodpustíme jednu dizajnovú vychytávku, ktorej praktickosť až tak nevyniká. Stôl Tendence vytvorený v štýle snežného tigra sa stal súčasťou práce českého dizajnéra J.Berdycha. Cieľom bolo priniesť fascinujúci vzhľad, čo sa aj na úkor nejakého špeciálneho nápadu podarilo.

Zdroj: www.living.cz


V dvojdielnom seriáli o špeciálnych stoloch sme Vám priniesli 10 zaujímavých typov, ktoré spravili dieru do sveta v rôznych európskych krajinách. Do predaja sa dostali aj u nás, no vzhľadom na to, že netradičnosť a jedinečnosť nie je medzi našimi obyvateľmi až tak vyhľadávaná, málo z takýchto unikátov si nájde svoj domov. Nezvyčajných kúskov je po svetových veľtrhoch kvantum a každoročne pribúdajú nové skvosty, ktoré sú nielen nádherné, ale prinášajú aj to základné, maximálnu praktickosť pre majiteľa. Vyberať je určite z čoho.


Text : Róbert Bosák

Foto : drevoastavby.cz, living.cz, benevetti.cz, hura-nabytek.cz, kulecniky.cz