Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Slovenský rukopis pri návrhu luxusného amerického apartmánu

Napísal Róbert Bosák, 14.01.2017

Aj malá krajina ako Slovensko môže plodiť úspešných architektov, ktorí sa podieľajú na veľkolepých projektoch zo zámoria. Príkladom je návrh luxusného apartmánu z L.A. zariadeného podľa konceptu od dizajnérskej dvojice so slovenským pôvodom.

 

Sagart Studio je v oblasti zámorskej architektúry a interiérového dizajnu dosť známy pojem. Ide o ateliér, ktorého predstavitelia sú pri návrhoch zariaďovania bývania stále viacej žiadaní. Helena a Vincent Sagartovci totiž odvádzajú výbornú prácu, s ktorou sú spokojní majitelia rezidenčných nehnuteľností po celej USA, čím robia rodnému Slovensku skvelé meno.

 

Slovenskí dizajnéri bodujú v USA

 

Jedným z najlepších diel, ktoré vzišlo z hláv tejto dizajnérskej dvojice, je apartmán v L.A. Ide o prepychový penthouse situovaný v lukratívnej lokalite, čomu bolo potrebné prispôsobiť celú atmosféru objektu. Dvojica sa s radosťou chytila obrovskej výzvy a podľa predstáv manželov migrujúcich z druhého konca USA zariadila priestory luxusne, no zároveň v minimalistickom duchu vsádzajúcom na priestrannosť a slobodný pohyb po izbách.

Zdroj: houzz.com

 

Majitelia chceli neamerické bývanie  

 

Výber dizajnérov so slovenskými koreňmi nebol náhodný a noví majitelia apartmánu oslovili Sagart Studio práve kvôli pôvodu dizajnérov. Ich cieľom bolo bývanie v modernom duchu, no nie na americký spôsob. Hľadali skôr niečo netradičné, čo by pôsobilo nadčasovo, no zároveň dýchalo neamerickým životom, a túto požiadavku im mali splniť práve profíci Sagartovci.

Zdroj: houzz.com

 

Apartmán s láskou k umeniu a tvorivosti

 

Duo slovenských rodákov sa nenechalo zahanbiť a po dôkladnej príprave sa s návrhom bytu pekne pohralo. Interiér pôsobí vyrovnaným dojmom, v ktorom cítiť lásku k tvorbe a umeniu. Dôležitým prvkom je rovnováha medzi svetlými a tmavými variáciami, ktorá dáva majiteľom šancu žiť v úplnej synchronizácii s priestorom. Za zmienku stoja aj veľké okná a vysoký strop v betónovom prevedení, ktoré vďaka väčšej výmere plnia nároky na dobré presvetlenie.

Zdroj: houzz.com 

 

Typický slovenský charakter sprevádzaný tradíciami, monotónnejšími farbami a prírodnými materiálmi v tomto luxusnom apartmáne príliš nepoznať. Napriek tomu bol byt zariadený so slovenským dizajnérskym rukopisom, ktorý mu do prípadnej rekonštrukcie nik nevezme. Aj tento apartmán je dôkazom, že práca slovenských dizajnérov si nachádza obdiv aj za našimi hranicami, čo len dvíha úroveň ich práce. 

 

Text : Róbert Bosák

Foto : poliformdc.com, houzz.com