Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Slovenský návrh bývania budúcnosti uspel v českej súťaži

Napísal Róbert Bosák, 04.12.2018

Ďalší slovenský triumf v českej súťaži zameranej na dizajn či architektúru. Tentoraz sa oň postarala Zuzana Kopiláková, ktorá zabodovala návrhom zelenej rezidenčnej štvrte.

Zdroj: www.ekolist.cz 


Bývanie budúcnosti s dôrazom na energetickú nezávislosť a čo najlepšiu koexistenciu človeka s prostredím je stredobodom mnohých dizajnérskych a architektonických súťaží. K tým patrí aj Český ostrovní dům, v rámci ktorej sa aj tento rok hľadal najlepší sebestačný projekt tohto typu. Spomedzi pestrej ponuky ašpirantov na titul sa víťazstvo nakoniec ušlo Slovenke.

Zdroj: www.ekolist.cz 


Tento rok sa hľadal návrh sebestačnej zelenej štvrte

 

Výber víťaza súťaže Český ostrovní dům prebehol ešte len 3. rok po sebe. Kým v roku 2016 súťažiaci bojovali o cenné prvenstvo návrhom samostatného domu, tento rok šlo o kompletnú obytnú štvrť zloženú z 5 domov. Súčasťou návrhu malo byť aj predstavenie konceptu riešenia urbanistickej stránky celej zóny. Podľa poroty sa s touto požiadavkou najlepšie vysporiadala práve spomínaná Slovenka.

Zdroj: www.ceskyostrovnidum.cz 


Slovenska predstavila funkčné a sebestačné bývanie

 

Zuzana Kopiláková poňala návrh takejto rezidenčnej štvrte trochu inak ako ostatní súťažiaci. Jej návrh sa oprel o efektívne riešenie funkčnosti predstavenej štvrte. Tá neoplýva len úsporou energie a sebestačným prístupom k využívaniu energií, ale aj schopnosťou redukovať odpad či uplatňovať sebestačnosť pri chove a pestovaní. Na celom projekte je najlepšie, že podobný nápad sa reálne osvedčil v Nemecku, čo mu dodáva na vážnosti.

Zdroj: www.ceskyostrovnidum.cz 


Podrobnejšie informácie o víťaznom návrhu, ako aj o ďalších projektoch, cenách či nápadoch vedúcich k rozvoju zeleného bývania v rámci projektu Český ostrovní dům sú zverejnené na stránke www.ceskyostrovnidum.cz.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: www.ceskyostrovnidum.cz

Foto: www.ekolist.cz, www.ceskyostrovnidum.cz