Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Slovenská nádej v medzinárodnej súťaži Life Challenge 2016

Napísal Róbert Bosák, 26.04.2016

Slovenské stavebníctvo má ďalšiu šancu ako zažiariť na medzinárodnom poli. Tentoraz ide o súťaž Life Challenge, v ktorej budú onedlho vyberať najlepšiu európsku Fasádu roka a kandidátmi na víťazstvo sú aj slovenské projekty.

 

Kto pozná medzinárodnú súťaž Life Challenge, ten vie, že ide o prestížnu udalosť spojenú s oceňovaním najlepších fasád na starom kontinente. Súboj o kráľovskú korunu prebieha aj teraz, pričom jeho priebeh nebude bez viacnásobnej slovenskej účasti. Keďže len nedávno sa vstúpilo do záverečnej fázy súťaže, ktorá vyvrcholí slávnostným galavečerom, čas na získanie priazne je stále dostatočný. My veríme, že na madridskom odovzdávaní cien zaznie aj meno niektorého slovenského laureáta a slovenská nádej na víťazstvo sa splní.   

 

Porota predstavila finálovú 36-tku

 

Aktuálny ročník Life Challenge je v plnom prúde a všetci zúčastnení s napätím čakajú na jeho vyvrcholenie s predstavením nových víťazov. Tí budú následne vybratí z užšieho finálového zoznamu, do ktorého je zaradených 36 objektov, vrátane tých slovenských. 12-členná porota to nemala ľahké, pretože finalistov musela vybrať z 252 prihlásených objektov, no nakoniec sa podarilo zvoliť to najlepšie z celej Európy.

 

Slovensko už v súťaži stihlo zažiariť

 

O šanci Slovenska opäť potvrdiť schopnosti našich stavbárov a architektov sme sa nezmienili náhodou. Do finálovej 36-tky sa totiž dostalo až 6 domácich objektov, ktoré majú šancu na veľké víťazstvo. Jedno malé prvenstvo si však Slovensko stihlo pripísať už teraz a tým nie je nič iné ako nominácia 6 slovenských diel. Takýto počet finalistov nemá žiadna iná krajina, čo výrazne zvyšuje naše šance na úspech.

 

Výsledky sa dozvieme 2.júna

 

Na vyhlásenie výsledkov si musíme počkať do 2.júna, kedy budú na madridskom galavečeri zverejnení tohtoroční víťazi. Porota udelí celkovo 6 cien, pričom každá z nich sa spája s inou kategóriou, ktorej víťazi získajú sumu 6600€. Najvyššiu odmenu však dostane hlavný víťaz, ktorému udelia až 16600€.  

 

Tohtoročné súťažné kategórie :

  1. Rodinný dom
  2. Bytový dom
  3. Nebytová stavba
  4. Zateplený objekt
  5. Renovácia historických objektov
  6. Objekt s mimoriadnou fasádnou štruktúrou

 

Každý z 36 finalistov zaradených do záverečnej fázy boja o víťazstvo má ešte nejaký čas na to, aby nazbieral dostatočný počet hlasov a tým pádom si zlepšil svoje šance. To isté platí aj v prípade slovenských účastníkov, ktorí sa takisto pokúsia čo najviac prehovoriť do výsledkov celkového poradia a potom si možno z Madridu odvezú aj nejakú atraktívnu cenu. Dovtedy je na programe ešte hlasovanie verejnosti, ktoré môže istou mierou ovplyvniť názor poroty, čiže záujemcovia o podporu našich diel sa môžu aktívne zapájať na webe www.challenge66.com.

 

Text : Róbert Bosák

Zdroje : challenge66.com

Foto : baumit.at