Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Skutočný zážitok z bývania, ktorý vás skrátka uchváti

Napísal PR článok, 02.07.2021

Slovné spojenie v titulku možno pôsobí ako klasická fráza realitných maklérov. My vám však v tomto príspevku predstavíme nehnuteľnosti, ktoré zážitku z bývania dodávajú nový význam. Posúďte sami!


Bývajte so všetkými atribútmi luxusu a súkromia


Žijeme len raz, tak prečo to neskúsiť na mieste, kde vás život a bývanie bude naozaj baviť a napĺňať? Prečo si nevybrať naozaj reprezentatívny priestor, ktorý bude plne vyhovovať vašim snom o bývaní?  V dnešnej dobe nie je potrebné robiť kompromisy. Zoznámte sa s novým developerským projektom Mestské vily Wachtmeister! Ide o unikátny projekt, ktorý zaručuje svojim majiteľom naozaj prémiové bývanie. Projekt navrhol autorizovaný architekt Iľja Skoček, ktorý je zároveň aj predsedom Predstavenstva Slovenskej komory architektov. Výhradným predajcom projektu je prémiová realitná kancelária Fedorsgroup.

Zdroj: wachtmeister.sk


V top lokalite


Jedinečné rodinné a bytové domy rezidencie Mestské vily Wachtmeister sa nachádzajú na Suchej ulici, v najtichšej časti bratislavskej Koliby. Lokalita samotná poskytuje ideálnu kombináciu prístupnosti do centra hlavného mesta a blízkosti prírody a nádychu vidieka. Nehnuteľnosti sa nachádzajú v uzavretom privátnom areáli, noví majitelia tak majú zaručené 100 % súkromie a bezpečnosť. Suchá ulica je skvelé prostredie pre ľudí, ktorí žijú aktívnym životom, ale zároveň vedia oceniť relax a ticho v pokojnej lokalite.

Zdroj: wachtmeister.sk


Keď je priestor kritériom


Rezidenciu tvorí súbor piatich budov – tri bytové domy, jeden dvojdom a jeden samostatný rodinný dom. Nehnuteľnosti disponujú skutočne veľkorysou výmerou a štedrými dispozíciami, ktoré poskytnú adekvátny priestor pre život aj viacčlenným rodinám. Každá z budov má vlastnú predzáhradku, pre nehnuteľnosti sú charakteristické tiež priestranné terasy. Možnosť zrealizovať si aj súkromné strešné wellness je príjemnou čerešničkou na torte.

Zdroj: wachtmeister.sk

Zdroj: wachtmeister.sk


Podľa vašich predstáv


Ponúkané jednotky sú v stave „white walls“. Záujemcovia však v cene bytu dostanú aj kompletne vypracovaný návrh interiéru, ktorý je možné si prispôsobiť podľa vlastných preferencií. Návrh dizajnu pripravíme v spolupráci s poprednou dizajnérskou spoločnosťou BLZK ARCHITEKTI, po dohode je, prirodzene, možné dokončenie bytu na kľúč. Všetky materiály a produkty v interiéri sú so zárukou tej najvyššej kvality, prevedenie interiérov bude vyhotovené v top štandarde, ktorý uspokojí aj tých najnáročnejších klientov.

Zdroj: wachtmeister.sk

Zdroj: wachtmeister.sk

Zdroj: wachtmeister.sk


Stačí si vybrať. Voľba je na vás. Viac informácií nájdete na oficiálnej stránke www.wachtmeister.sk

PR článok