Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Šikovný nafukovací nábytok

Napísal Róbert Bosák, 26.09.2014

Bez nábytku by náš interiér vyzeral smutne, pôsobil by pusto a len ťažko by sme mohli nahradiť jeho praktické využitie. Nejde len o eleganciu a kompletné doplnenie zariadenia izieb, veď nábytok slúži hlavne na vytvorenie pohodlia. Takéto požiadavky spĺňa aj šikovný nafukovací nábytok, ktorý rýchlo zaplnil trh s interiérovými doplnkami. 

Zdroj: www.exterio.sk


Je pohodlný, poskytuje možnosť odpočinku, kombinuje v sebe viacero doplnkových pomôcok ako osvetlenie, masážne vibrovanie či reproduktory a nezaostáva ani v elegancii. Najdôležitejšia je však jeho schopnosť úspory po každej stránke. Nízka predajná cena z neho robí lákavý sortiment, no ešte viac priťahuje zákazníkov schopnosť ušetriť priestor vďaka možnosti vyfučania. K tomu si pripočítajme pestré dizajnové variácie jednotlivých modelov a máme skvelý typ nábytku, ktorý môže pokojne dobyť trh. 

Zdroj: www.living.cz


Nápad za milión 


Výrobcovia nábytku dokázali stále prísť s nejakou užitočnou novinkou, ktorá sa stala adekvátnym riešením pre potreby obyvateľov. Aj v prípade nafukovacieho nábytku sa jednalo o praktický nápad, vďaka ktorému sa môže zabezpečiť lepší komfort aj napriek niektorým obmedzeniam. Sťažený prenos, nedostatok voľného priestoru, ochrana pred poškodeniami alebo rôzne iné možnosti jeho ničenia sa zrazu prestali stávať prekážkou, pretože sa našiel unikátny spôsob ako vytvoriť zaujímavý tovar prekonávajúci tieto obmedzenia.  

Zdroj: www.living.cz


Tajomstvom je jednoduchosť 


K zariadeniu miestnosti pomocou nafukovacieho nábytku nepotrebujete žiadne zložité postupy. Práve naopak, celým tajomstvom úspechu je možnosť nábytok jednoducho nafúkať a potom vyfúknuť a tento proces môžete opakovať dookola bez obáv z poškodenia. Vďaka tomu existuje možnosť premiestňovania a odloženia vždy, keď Vám obmedzujú pohyb po izbe, napríklad pri upratovaní. 

Zdroj: www.blofieldslovakia.sk


Bohatá rôznorodosť


Kreslá, stoličky, sedačky, taburetky aj vankúše, to všetko si môžete pokojne nafúknuť. V tomto neboli výrobcovia vôbec skromní a spotrebiteľom priniesli širokú ponuku druhov nábytku. To isté platí aj o výrobných materiáloch. Aj keď najčastejším sú plastové kombinácie ako vinyl či PVC, nájdeme aj prevedenia s oceľovým či dreveným rámom a plastovým vnútrom. Pokiaľ chcete "živší" nábytok, môžete si zaobstarať aj špeciálny typ vyplnený vodou a vzduchom súčasne, čo dodá ešte lepší komfort. 

Zdroj: www.sashe.sk


Vhodný všade 


Izby v príbytkoch, vstupné haly, gastronomické zariadenia, záhrady či pláže pre turistov, akékoľvek miesto je vhodným priestorom na umiestnenie nafukovacieho nábytku. Jeho podstata spočíva v jednoduchej manipulácií a bezproblémovej mobilite, takže si ho môžete dať kamkoľvek bez toho, aby Vás prešla chuť na zaobchádzanie s takýmito nábytkovými zostavami. V skutočnosti ich aj nájdete stále častejšie, nakoľko sa stali ľahkým a lacným riešením pre interiéry aj externé plochy. 


Od nafukovacieho nábytku síce nemôžete očakávať luxus ako v prípade kože, ani tradíciu, ktorú ponúkajú čalúnené doplnky, no jeho výraznú prevahu pozitív nemôžete podceňovať. Nie náhodou si získal také silné renomé a predajcovia ním ustavične zapĺňajú svoje sklady. Je skvelým pomocníkom do každej domácnosti a ideálnou možnosťou k vytvoreniu zaujímavej a elegantnej nábytkovej zostavy. Ako najdôležitejšie atribúty ho zdobí rýchlosť, jednoduchosť a trvácnosť. Tieto vlastnosti sú v súčasnosti najžiadanejšie, takže vysoký dopyt po nafukovacom nábytku sa ešte môže ďalej zvyšovať. 


Text : Róbert Bosák

Foto : exterio.sk, living.cz, blofieldslovakia.sk, sashe.sk