Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Sieť predajní Yeme chystá v Bratislave štvrtú prevádzku

Napísal Róbert Bosák, 09.06.2018

Len pár dní po tom, čo v Žiline otvorili novú športovú predajňu Decathlon, o ktorej sme písali v utorok, sa do médií dostala informácia o rozširovaní ďalšej úspešnej obchodnej siete. Tentoraz ide o sieť potravín Yeme, ktorá ohlásila otvorenie štvrtej prevádzky.

 

Nie je to ani rok, čo vedenie spoločnosti Slovenský potravinársky priemysel prevádzkujúcej predajne Yeme otvorilo v bratislavskom komplexe Panorama City tretí obchod. Po ňom mala prísť dlhšia pauza, v rámci ktorej by na trh nepribudla žiadna predajňa tejto značky minimálne  do roku 2019, no tento plán sa splniť nepodarí. Pred pár dňami boli totiž  potvrdené avizované správy o otvorení nového obchodu, ktorý má privítať prvých návštevníkov už túto jeseň.

 

Vhodnou lokalitou má byť Námestie SNP

 

Zdá sa, že vedeniu obchodnej siete je v Bratislave dobre. Sídlom pripravovanej predajne bude opäť hlavné mesto, ktoré privíta už štvrtú prevádzku tohto druhu. Ako cieľovú skupinu pojme spotrebiteľov nakupujúcich na Námestí SNP a v jeho najbližšom okolí. Napriek tomu, že táto lokalita je domovom hneď niekoľkých predajní s potravinami, doterajší dopyt po produktoch Yeme by mal spoločnosti zaistiť dostatok klientely a postupne aj rastúce zisky.

Zdroj: www.briggshillier.com


Súčasné prevádzky Yeme v hlavnom meste:


- Tomášikova ulica (pri Klientskom centre Ministerstva vnútra SR)

- Búdkova cesta v Horskom parku

- v komplexe Panorama City

Zdroj: cijeurope.com 


Expanzia bio potravín bude pokračovať

 

Predajca farmárskych a remeselníckych produktov sa aj vo svojej štvrtej prevádzke zameria na expanziu bio potravín, medzi ktorými nebudú chýbať vlastné potraviny. Plochu 800 m2 tak po vzore ostatných predajní obohatí napríklad pekáreň alebo zóna vyhradená ako jedáleň. Tá má byť o niečo väčšia ako v ostatných prevádzkach, čo by takisto malo dopomôcť k zlepšeniu služieb a prehlbovaniu kontaktu so zákazníkmi.

Zdroj: www.mediawatch.dog 


Lukratívna lokalita, lepšie služby a ešte kvalitnejšie potraviny, to všetko by malo sieti Yeme pomôcť s posilnením svojej pozície na bratislavskom trhu. Svedkami toho, či sa to aj v praxi podarí, budeme už túto jeseň. Samozrejme za predpokladu, že proces prípravy a následného otvorenia prebehne podľa plánov a prevádzka sa bez problémov uchytí.

 

Text: Róbert Bosák

Foto: www.pinterest.com, www.briggshillier.com, cijeurope.com, www.mediawatch.dog