Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Senica pripravuje novú cyklotrasu do Šaštín-Stráží

Napísal Róbert Bosák, 12.08.2022

Podmienky pre cyklistov na Záhorí majú byť opäť o niečo lepšie. Zlepšiť ich má nová cyklotrasa, ktorú pripravuje mesto Senica. Cyklisti po nej budú môcť jazdiť bezpečne a pohodlne až do Šaštín-Stráží.

 

Senica patrí v posledných mesiacoch z hľadiska rozvoja cyklodopravy medzi najaktívnejšie mestá v Trnavskom kraji. Pred začiatkom tohtoročných letných prázdnin ukončila prvú fázu výstavby cyklotrás v meste a aktuálne už pracuje na projekte novej medzimestskej trasy. Tá má viesť až k Bazilike Sedembolestnej Panny Márie a spojiť tak Senicu so Šaštín-Strážami.


Zdroj: Getty Images – lingqi

 

Cyklotrasa dlhá skoro 15 kilometrov

 

Nová cyklotrasa má byť jednou z najdlhších cyklociest, aké sa v posledných rokoch na Záhorí vybudovali, resp. budú v najbližšej dobe vybudované. Celková dĺžka cyklotrasy má dosiahnuť až 14,67 km. Viesť bude okolo rieky Myjava, čo cyklistom zaručí komfortnú jazdu prírodou. Trasa začne pri senickom letisku a povedie až k spomínanej šaštínskej bazilike. Jej súčasťou bude aj 1,23-kilometrový úsek zachádzajúci do dediny Dojč.

 

Aktuálne prebieha príprava projektu

 

Termín otvorenia novej cyklotrasy zatiaľ nie je známy. V súčasnosti sa pracuje na prípravách projektu a na riešení finančných prostriedkov, z ktorých bude výstavba cyklotrasy zaplatená. Všetky náklady majú byť uhradené z plánu obnovy. Ako prvý by sa mal začať stavať zhruba 5-kilometrový úsek vedúci od senického letiska po odbočku do obce Dojč. Následne sa prejde k realizácii zvyšnej časti cyklotrasy vedúcej až do Šaštín-Stráží.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: TASR – tasr.sk

Zdroj foto: Getty Images – lingqi