Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Sánkarská dráha z Hrebienka do Starého Smokovca je otvorená

Napísal Róbert Bosák, 12.12.2019

Zimná sezóna vo Vysokých Tatrách sa už rozbehla naplno a aj tento rok prináša mnoho lákavých atrakcií. Jednou z nich je aj pred pár dňami otvorená sánkarská dráha, ktorá je najdlhšou v celých Tatrách.

 

Na Hrebienku sa už pár dní vo veľkom sánkuje. Najdlhšia sánkarská dráha v Tatrách totiž aj túto sezónu dopĺňa ponuku atrakcií obľúbeného turistického strediska. Milovníci tohto druhu zimnej zábavy si tak môžu spestriť jeho návštevu niekoľkominútovými jazdami až do Starého Smokovca.

Zdroj: www.tasr.sk – Oliver Ondráš


2,5-kilometrová jazda

 

Dlhšiu jazdu na saniach si verejnosť nemôže na oficiálnej sánkarskej dráhe užiť nikde inde vo Vysokých Tatrách. Trať vedúca na spomínanej trase Hrebienok-Starý Smokovec meria až 2,5 km, čo prináša niekoľkominútový zážitok. Ten si návštevníci hôr bežne neužijú ani v štátoch okolo. Tatranská trať sa tak zároveň radí medzi najdlhšie v strednej Európe.

Zdroj: vt.sk


Bezpečná a nenáročná

 

To, že 2,5-kilometrový „zjazd“ zasneženou tatranskou krajinkou je atrakciou vhodnou pre každého, potvrdzujú každoročné čísla návštevnosti. Vytýčená dráha vedie po miernom svahu, takže jazda je bezpečná, v optimálnej rýchlosti. Keďže profil trate je jednoduchý a nevyžaduje žiadne špeciálne sánkarské zručnosti, sánkovačku si užijú mladí aj starší, deti aj dospelí.

Zdroj: www.tasr.sk – Oliver Ondráš


K dispozícii je aj požičovňa

 

Záujemcovia o poriadnu sánkovačku nemusia mať vlastné sane. Tie si môžu požičať priamo v požičovni na Hrebienku, ktorá je otvorená v rovnakom čase ako samotná trať. Zákazníci si môžu vybrať medzi klasickými drevenými a drahšími športovými saňami. Lístok je spojený s niekoľkými jazdami pozemnou lanovkou, ktorou sa dá po každom zjazde vyviezť hore na Hrebienok a následne sa opäť spustiť na saniach.

Zdroj: www.tasr.sk


Text: Róbert Bosák

Zdroj foto: www.tasr.sk – Oliver Ondráš, vt.sk, www.tasr.sk