Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Rozšírenie obľúbeného Outletu v Parndorfe sa stihlo pred Veľkou nocou

Napísal Róbert Bosák, 13.04.2017

Dlho očakávané rozširovanie Outletu v rakúskom Parndorfe dospelo do cieľa, aspoň čo sa týka aktuálne otvorenej piatej fázy. Od utorka tak môžu (nielen) Slováci navštevovať nové, väčšie a krajšie centrum plné toho najlepšieho sortimentu.

 

Rastúci dopyt zákazníkov, rekordná návštevnosť, stále vyššie tržby a hlavne snaha držať krok s inými európskymi centrami. To všetko motivovalo majiteľov rakúskeho Outletu v Parndorfe k zmodernizovaniu priestorov a ich rozšíreniu o ďalšie prevádzky. Napĺňanie tohto cieľa sa zahájilo už minulý rok, pričom vedenie avizovalo, že na jar 2017 bude rozšírenie dokončené. Plány sa splnili a rozšírené centrum ukázalo svoju novú tvár ešte pred začiatkom Veľkej noci.   

 

Zákazníkom pribudlo 15 obchodov

 

Po novom bude Outlet ponúkať ešte väčší výber sortimentu, nakoľko rozšírenie prinieslo až 15 nových predajní. Vo väčšine prípadov ide o obchody s kvalitnou značkovou módou, ktoré doplnia už aj tak pestrú ponuku centra. Medzi novými predávanými značkami nájdeme mená ako Christ, Under Armour či Rolling Luggage.

 

Rozšírenie centra stálo 50 miliónov eur

 

Rozširovanie centra spojené s modernizáciou starších priestorov prebehlo vo veľkom štýle. Okrem 5500m2 novej predajnej plochy a doplnenia parkovacích miest poteší nové námestie v talianskom štýle, na ktorom nesmie chýbať ani typická južanská fontána. Takéto úpravy si vypýtali poriadny balík peňazí, ktorý bol podľa oficiálnych údajov vyčíslený na 50 miliónov.

 

Práca pre ďalších 300 ľudí

 

Popri skvalitnení podmienok nakupovania pre spotrebiteľov a snahe o rozvoj svojho biznisu zo strany vedenia má rozšírenie centra ešte jeden zásadný význam. Otvorenie nových predajní ponúklo ďalšie pracovné miesta, pričom konkrétne ide až o 300 pozícií. Tím pracujúcich sa tak doplní o nových ľudí, čím sa po prvýkrát prehupne cez hranicu 1500 zamestnancov.

 

Outlet Parndorf v aktuálnych číslach:

 

- predajná plocha vynoveného centra je už 36 500 m2

- zákazníci môžu v Outlete navštíviť až 160 obchodov

- parkoviská po novom ponúkajú celkovo 3000 miest  

- počet zamestnancov po rozšírení dosahuje 1800 ľudí

- návštevnosť centra za 19 rokov pôsobenia je 53 miliónov

- len minulý rok tu nakupovalo 5 miliónov zákazníkov

 

Preslávený Outlet sa nachádza kúsok za hranicou a dostanete sa k nemu autom, autobusom aj vlakom. Od utorka vás čaká vo vynovenej podobe a hlavne s pestrejším výberom, ktorý sa má ešte zlepšiť. Počas nasledujúcich mesiacov totiž pribudne pár obchodov, ktoré uzatvoria piatu fázu a tým aj aktuálne rozširovanie centra.  

 

Text : Róbert Bosák

Foto : startitup.sk, all-outlets.com, mapio.net, fashionspy.sk, fakeblack.com