Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Rozprávkový hotel z Tisíc a jednej noci

Napísal Róbert Bosák, 30.10.2018

Hotely, ich dizajn a zariadenie v nich je téma, ktorú len ťažko vyčerpať. Aj preto pri nej po včerajšom článku ostaneme, no dnes sa z juhotirolských hôr presunieme do príbehov z Orientu. Jeden z najlepších hotelov v Turecku by totiž mohol byť dejiskom modernej verzie Rozprávok z tisíc a jednej noci.

Zdroj: www.youtube.com 


Všetky hotely zariadené v orientálnom duchu sa pýšia bohatou výzdobou, hojnosťou farieb a prepychovým zariadením. Inak to nie je ani v Mardan Palace, ktorý je jednou z hlavných architektonických dominánt tureckej Antalye. Spojenie honosného orientálneho interiéru a priestranného exteriéru vybaveného vlastným nádvorím s promenádou z neho právom robí vyhľadávaný rezort patriaci k najluxusnejším ubytovacím zariadeniam v celej Európe.

Zdroj: www.onthebeach.co.uk 


Rozprávkový palác zdobený zlatom a kvetmi

 

Sklené dekorácie, mramorové prvky či koberce z drahých textílií nestačili. Telman Ismailov, azerbajdžanský majiteľ hotela, doprial svojim hosťom pomerne viac a pri zariaďovaní hotela investoval do zlatej výzdoby, ktorá sa nachádza v rôznych pasážach komplexu. Spoločenské priestory v hoteli nechal oživiť aj najfarebnejšími kvetmi a aby toho nebolo málo, umiestnili v nich aj niekoľko cenných umeleckých artefaktov.

Zdroj: www.expedia.co.in 


Kráľovská noc v orientálnom raji stojí 500 €

 

Mardan Palace plní ubytovaným zákazníkom aj tie najtajnejšie priania. Luxusné priestory, obrovské wellness centrum, exteriér stvorený na dokonalý relax či kráľovsky zariadené izby, to všetko im umožní prežiť pár dní v nadštandarde, aký si kedysi užívali najbohatší orientálni vládcovia. Tí však mali minimálne o jednu výhodu viac, pretože za nocľah v takomto paláci nemuseli platiť 500 €.

Zdroj: www.expedia.co.in 


Päťhviezdičkový ponúka dokonalý pobyt

 

500 € za 1 noc je čiastka, za ktorú hostia právom očakávajú viac ako nadštandard. V prípade pobytu v Mardan Palace sa však sklamania báť nemusia, pretože päťhviezdičkový hotel im zaručí dokonalý pobyt. Okrem pohodlného a prepychového ubytovania môžu využiť všetky vymoženosti, aké môže hotel ponúknuť, a to od fitka, bazénov a kongresových miestností až po kultúrny program. Nechýbajú ani pestré gastronomické možnosti na mieru prispôsobené chutiam jednotlivých zákazníkov.

 

Text: Róbert Bosák

Foto: www.wikipedia.org, www.youtube.com, www.onthebeach.co.uk, www.expedia.co.in