Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Rozhovor s PBS Realitná kancelária s.r.o.

Napísal admin, 28.07.2015

Zdroj: www.pbservices.sk


Aké boli Vaše začiatky v realitách, akú obeť a úsilie si vyžadovali?

Začiatky boli ťažké ako je to v každej oblasti. Museli sme sa oboznámiť s realitným prostredím “naživo”, zistiť ako čo najefektívnejšie inzerovať a zháňať kontakty, nehnuteľnosti do ponuky, klientov. Základom podnikania v realitách je mať dobrú ponuku nehnuteľností skĺbenú s dobrými službami a znalosťami v oblasti legislatívy. Prvý obchod sa nám podaril zrealizovať zhruba po piatich mesiacoch a zisk ako tak pokryl počiatočné náklady. Biznis sa naplno rozbehol asi po dvoch rokoch, dovtedy sme viac menej museli podnikanie dotovať. Samozrejme podnikanie v realitách nie je ohraničené osem hodinovým pracovným časom a piatimi pracovnými dňami, takže sa stáva takpovediac súčasťou života a zaberá aj veľkú časť voľného času.

Čo máte na svojej práci najradšej a naopak, čo Vás baví najmenej?

Zaujímavé sú príbehy niektorých klientov, konkrétne nehnuteľnosti, osobne sa mi páčia novostavby a zaujímavé nehnuteľnosti. Najmenej ma bavia ľudia, ktorí si nechcú dať poradiť a neseriózni klienti, ktorí považujú realitnú kanceláriu za kanceláriu informačnú.

Ako sa v priebehu rokov zmenili požiadavky Vašich klientov?

Klienti sú čoraz náročnejší a komplikovanejší. Aj keď sa im snažíte predostrieť jednoduchšiu cestu na riešenie, radšej sa tri krát spália na svojom osobnom názore, než by prijali dobrú radu a zjednodušili si život. Naopak pribudli aj klienti, ktorí nám stopercentne dôverujú, idú k nám na základe referencií a dajú si poradiť.

Aké sú podľa Vás najdôležitejšie vlastnosti úšpešného realitného makléra a majiteľa realitnej kancelárie?

Realitný maklér resp. majiteľ realitnej kancelárie musí byť univerzálny človek, musí mať vynikajúce komunikačné schopnosťi, niekedy musí zastúpiť aj psychológa, dokonca až psychiatra, musí byť odolný voči stresu, musí byť empatický, zistiť, čo klient potrebuje ako mu najlepšie pomôcť. Neraz rieši aj rodinné problémy klientov a robí aj mediátora.

Naplnili sa Vaše počiatočné ambície? Aké sú Vaše plány do budúcnosti?

Myslím, že sa naplnili, aj keď si myslím, že v podnikaní s realitami sa dá stále niečo vylepšovať a musí sa vylepšovať. Plány do budúcnosti nejak neriešime. Cieľom je zotrvať a byť úspešný.

Na záver, pamätáte si na nejakú vtipnú príhodu, ktorá sa Vám stala pri podnikaní?

Je ich dosť, u nás je veselo stále, ale konkrétne nejaký top si nespomeniem :))

Súhrnné informácie o spoločnosti PBS Realitná kancelária s.r.o.:

Majiteľ: Ing. Tomáš Letovanec

Sídlo: Hlavná 31, Trnava

Web: www.pbservices.sk

Vznik: 2007

Zdroj: www.pbservices.sk