Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Rastúci nábytok do detskej izby, ktorý organizuje priestor

Napísal Róbert Bosák, 16.06.2018

Starosti s nedostatkom priestoru a zariadením, ktoré nespĺňa praktické nároky, sa dajú vyriešiť kúpou správnej nábytkovej zostavy. Takou môže byť napríklad súprava stolov a stoličiek od spoločnosti Moll,  ktorá predstavila novú kolekciu nábytku do detskej izby. 

 

Nábytok neslúži len na sedenie a skrášlenie daného priestoru. Jeho funkciou je aj organizácia priestoru a pomoc pri úspornom zariaďovaní jednotlivých miestností, čo platí najmä v prípade detských izieb. K tomu však potrebujeme nájsť modely schopné disponovať skvelou kvalitou a flexibilným prevedením, čoho príkladom je aj nová kolekcia moll Kids.

Zdroj: www.mobilamoll.ro 


Rastúce stoly a stoličky pre všetky ročníky

 

Nemecký výrobca Moll, ktorý na trh tradične posiela to najlepšie zo sveta súčasného dizajnu, neostal svojej povesti nič dlžný. Jeho najnovšia kolekcia potvrdzuje talent svojich dizajnérov, ktorí sa opäť pohrali so spojením elegancie, univerzálnosti a praktických výhod. Výsledkom sú tzv. rastúce stoly a stoličky schopné meniť svoju výšku a vďaka jednoduchému ovládaniu sa prispôsobovať užívateľom.

Zdroj: www.hallning.com 


Kolekcia dodržiava ergonomické zásady

 

Autori nápadu dbali aj na hlavné ergonomické zásady, nakoľko výrobca si uvedomuje potrebu dodržiavania ergonómie už pri najmenších deťoch. Zohľadnenie týchto zásad má podporovať zdravý vývin dieťaťa a umožniť mu dbať o správne držanie tela pri všetkých aktivitách, či už ide o písanie, čítanie, alebo akúkoľvek inú činnosť. Darí sa to nielen vďaku schopnosti stolov a stoličiek rásť, ale aj upravovať ich sklon a pri niektorých modeloch dokonca rotovať.

Zdroj: www.youtube.com 


Problém s úložným priestorom vyriešený

 

Hneď v úvode sme spomínali schopnosť tejto nábytkovej kolekcie pomáhať s organizáciou priestoru, čo je vôbec jej najoceňovanejším pozitívom. Na to slúži viacero prvkov, ktoré sú nápomocné pri úspore miesta v izbe. Za zmienku stojí organizér s priehradkami umožňujúci zavesenie na vybrané časti stola, prídavná tabuľa alebo špeciálna multifunkčná stena, ktoré sa dajú po použití zložiť a skryť do príručných priestorov.

Zdroj: www.moll-function.com 


4 fakty o novej kolekcii moll Kids:

 

- nábytok má až 10 predvolených výškových úrovní

- rozmery sa dajú prispôsobiť výške 119 až 191 cm

- stoly majú integrovanú nabíjačku na bezdrôtové nabíjanie mobilov

- nábytok je 100 % eko, čo potvrdili certifikáty AGR, PEFC a FCS

Zdroj: www.pinterest.com 


Aj keď kolekcia moll Kids bola navrhnutá ako sada do detských izieb, tým jej využiteľnosť nekončí. Viacero výhod, ktoré ponúka, sa dajú uplatniť aj v kanceláriách alebo v domácich pracovniach. Jedinou prekážkou je ich dizajn, ktorý sa hodí výhradne k mladším ročníkom, no pokiaľ to pre vás nie je prekážkou, svoj účel splní aj u dospelých.

 

Text: Róbert Bosák

Foto: www.mobilamoll.ro, www.hallning.com, www.youtube.com, www.moll-function.com, www.pinterest.com