Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Ráno odštartovali ďalšie ročníky veľtrhov CONECO a RACIOENERGIA

Napísal Róbert Bosák, 27.03.2019

Jeden z najväčších stavebných veľtrhov, aké na Slovensku každoročne prebiehajú, je tu zas. Dnes ráno o 9:00 sa v bratislavskej Inchebe otvorili brány podujatia, ktoré má opäť priniesť to najlepšie a najaktuálnejšie z oblasti stavebníctva a architektúry.

 

Incheba v bratislavskej Petržalke sa už pár hodín poriadne zapĺňa. A zapĺňať stovkami hostí sa bude minimálne do soboty. V jej priestoroch totiž momentálne prebiehajú ďalšie ročníky veľtrhov CONECORACIOENERGIA. V prípade prvého menovaného ide o neuveriteľný 40. ročník. Druhý z veľtrhov je síce o 14 rokov mladší, no štart 26. ročníka takisto svedčí o veľkom úspechu.

Zdroj: www.siea.sk 


Najnovšie trendy zo stavebníctva pod jednou strechou

 

Najkvalitnejšie materiály, stavebné prvky do interiéru, elektroinštalácie, sanitárna technika aj záhradný nábytok a iné externé doplnky. To všetko a ešte oveľa viacej uvidia v týchto dňoch návštevníci spomínaných veľtrhov hneď pod jednou strechou. Vystavovatelia sa im aj v tomto roku pokúsia predstaviť top trendy a revolučné novinky, ktoré sa majú postarať o úspornejšie a pohodlnejšie bývanie, resp. výstavbu a rekonštrukcie.

Zdroj: www.sous-ruzinov.sk 


Súčasťou sú aj ďalšie veľtrhy a špecializované výstavy

 

Novinky predstavené v rámci veľtrhov CONECO a RACIOENERGIA nie sú jediné, ktorými bude Incheba do soboty žiť. Súčasťou bohatého niekoľkodňového repertoára sú ďalšie menšie veľtrhy dopĺňajúce hlavný program. Pozornosť sa tak ujde pasívnym domom a drevostavbám. Chýbať nebude ani vyhľadávaná tematika vodného hospodárstva a protipovodňových riešení, ktorá dostane priestor v rámci 6. ročníka výstavy VODA.

Zdroj: www.incheba.sk 


Zopár praktických informácií pre návštevníkov na záver:

 

Dátum a miesto konania: 27.-30. marec, Incheba, Bratislava-Petržalka

Otváracie hodiny veľtrhov: streda - sobota od 9:00 do 18:00

Cena vstupeniek: základné vstupné 7 €, zľavnené vstupné 5 €

Cena parkovania: motorky a osobné autá 6 €, autobusy 20 €

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: www.incheba.sk

Foto: www.siea.sk, www.sous-ruzinov.sk, www.incheba.sk