Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Prvý hotel v zatopenom lome postavila Čína

Napísal Róbert Bosák, 01.12.2018

Opustené lomy sa bežne využívajú na rekreačné účely. Poznáme to z viacerých lokalít u nás aj v okolí, kde sa takéto miesta zatopia a zmenia na lákavé turistické ciele. V Číne však idú ešte ďalej a v starých lomoch začínajú budovať luxusné hotelové rezorty.

Zdroj: www.reddit.com 


Čína opakovane potvrdzuje, že vynaliezavosť tamojších architektov nemá hranice. Po novom to dokázala vďaka úspešnému ukončeniu jedného z najočakávanejších projektov posledných rokov. V opustenom lome, len kúsok od Šanghaja, totiž vyrástol nový hotelový komplex, a to nie hocijaký.

Zdroj: www.independent.co.uk 


Prvý hotel vybudovaný v zatopenom lome

 

InterContinental Shanghai Wonderland, ako je projekt jedného z vážnych ašpirantov na titul najlepšieho hotelového rezortu roka pomenovaný, je prvým hotelom zrealizovaným priamo v zatopenom lome. Najnovšie fotografie z hotela a jeho okolia napovedajú, že pobyt v takomto objekte vtiahne návštevníkov do nevídaného sveta, v ktorom hrá kľúčovú úlohu nadštandard na najvyššej úrovni.

Zdroj: www.rt.com 


Vo svete luxusu a fascinujúcich zážitkov

 

Prekvapenia, nevídané scenérie a fascinujúce zážitky, to všetko v znamení luxusu a pohodlia. Hotel nie je zaujímavý len vonkajším vzhľadom a netradičnou polohou. Pozornosť vzbudzuje aj vybavením interiéru vo všetkých svojich podobách. Hostí tak neláka len nadštandardnými službami a dokonalým komfortom, ale aj pútavými atrakciami, aké nikde v Číne nenájdeme.

 

Fontány a vodopády – V celom komplexe ich napočítame niekoľko. Starajú sa o navodenie správnej atmosféry vo viacerých častiach hotela. Vzhľadom k polohe celého rezortu sú priam ideálnym tematickým doplnkom.


Ríša divov – Unikátny podvodný svet je hlavným lákadlom rezortu. V jeho priestoroch sa dá sledovať krásne divadlo života pod hladinou jazera. Pre najmajetnejších hostí tu majú aj zopár prepychových apartmánov.

Zdroj: www.indiatimes.com 


Na hostí čaká 336 nadštandardných izieb

 

Užívať si tieto parádne atrakcie obohatené prepychom na každom kroku môžu hneď desiatky až stovky hostí. Hotelový komplex totiž ponúka ubytovanie v 336 izbách zariadených v tom najvyššom štandarde. Za ten si však treba poriadne priplatiť, pretože cena za jediný nocľah sa pohybuje od 3500 jüanov, čo je v prepočte okolo 443 €.

Zdroj: www.flickr.com 


Text: Róbert Bosák

Zdroj: www.reditt.com, www.rt.com

Foto: archinect.com, www.reddit.com, www.independent.co.uk, www.rt.com, www.indiatimes.com, www.flickr.com