Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Prvú taliansku kaviareň Starbucks označujú za najkrajšiu na svete

Napísal Róbert Bosák, 15.09.2018

Aj obyčajná kaviareň sa môže stať neobyčajným miestom, ktoré bez problémov schová do vrecka najlepšie interiérové návrhy. Podľa niektorých kritikov sa takýto husársky kúsok podaril spoločnosti Starbucks, ktorá zriadila údajne najkrajšiu kaviareň sveta.

Zdroj: www.businesswire.com 


Spoločnosť Starbucks sa síce preslávila svojim osobitým prístupom k službám zákazníkom, no po najnovšom zabodovala aj dizajnom svojich zariadení. Už posledné otvorené prevádzky ukázali, že návštevníci si môžu vychutnať kávu v netradičnom prostredí, ktoré zdobí vkusný dizajn. Po otvorení prvej kaviarne tejto značky v Taliansku je však jasné, že to všetko bol iba slabý predkrm toho, čo má prísť.

Zdroj: www.cnbc.com 


Nie kaviareň, ale hotová „pražiareň“

 

Reserve Roastery, ako je nová milánska kaviareň patriaca pod americkú značku Starbucks pomenovaná, nie je typickou kaviarňou, do akých si chodia Taliani vychutnať svoj obľúbený nápoj. V tomto prípade sa jedná o unikátnu prevádzku, ktorej priestory sú navrhnuté na štýl malej pražiarne, resp. továrne, kde sa spracúva káva.

Zdroj: www.urdesignmag.com 


Dizajn v znamení talianskeho pôžitku

 

Práve zvolený návrh interiérového dizajnu presvedčil ortodoxných domácich kritikov, že aj americká firma dokáže nasať miestnu atmosféru a vytvoriť Talianom pôžitok v tradičnom domácom duchu,  po akom pri popíjaní kávy bažia. Ten umocňuje aj možnosť nahliadnuť do zákulisia spracovania kávy rôznych druhov, ktorých sa tu spracúva a predáva viac ako 30.

Zdroj: thespaces.com 


Pár čísel o novej milánskej kaviarni:

 

- výmera celej kaviarne je až 2300 m2

- prevádzka zamestnáva vyše 300 ľudí

- v interiéri je aj 10-m mramorový bar

- cieľovou skupinou sú zákazníci vo veku od 18 do 34 až 35 rokov

- prevádzka je 1. z 3 plánovaných talianskych kaviarní Starbucks

Zdroj: www.cnbc.com 


Premiéra amerického giganta v oblasti prevádzkovania kaviarní na Apeninskom polostrove dopadla na výbornú. Domáci milovníci kávy a pôžitku z posedenia pri nej si tak môžu užiť svoju obľúbenú kávičkovú siestu trebárs aj v Starbucks, ktorého majiteľov zrejme taliansky trh očaril natoľko, že v ňom chcú onedlho otvoriť ďalšie 2 kaviarne. Zrejme pôjde o ďalšie dizajnérske prekvapenie, takže je sa na čo tešiť. 

 

Text: Róbert Bosák

Foto: www.businesswire.com, www.cnbc.com, www.urdesignmag.com, thespaces.com