Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Propagujte svoj inzerát s nami na Facebooku. Zvýšte tak šancu osloviť potenciálneho zákazníka!

Napísal admin, 07.03.2017

Od spustenia služby 14.3.2016 sme na našej fanpage zobrazili stovky inzerátov, a na základe Vašich referencií tak i prispeli k rýchlejšiemu predaju Vami inzerovanej nehnuteľnosti. Okrem toho, že ju zverejníme na našom facebooku, môžeme ju podporiť i sponzorovaným typom reklamy v závislosti od Vami zvolenej výšky kreditu na kampaň.

 

Ako to funguje?

Po tom, ako si pridáte inzerát na našom webe, máte v časti Aktuálne inzeráty možnosť vidieť Facebook symbol. Po kliknutí sa Vám zobrazí jednoduchý objednávkový formulár. 

 

Zdroj: topreality.sk

 

Po zakúpení služby bude Váš inzerát do 48h (v závislosti od počtu prijatých objednávok to môže byť aj neskôr) distribuovaný medzi viac ako 50 000 fanúšikov našej fanpage. Okrem toho Váš inzerát zdieľame aj na Instagrame a podľa výsledkov predchádzajúcich kampaní sa na tejto sociálnej platforme tešia veľkej oblube.

 

Zdroj: topreality.sk

 

 

Portál TopReality.sk sa tak aktívne snaží prispievať k zrýchleniu predaja Vašej nehnuteľnosti.