Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Príjem žiadostí o dotáciu na zateplenie domu ukončený za 3 dni

Napísal Róbert Bosák, 07.05.2020

Trvalo to iba 3 dni. V poradí 6. výzva na predkladanie žiadostí o dotáciu na zateplenie rodinného domu sa tak včera definitívne ukončila. Ďalší žiadatelia si tak budú musieť na príležitosť podať žiadosť a získať peniaze na tento účel nejaký čas počkať.

Zdroj: eurodom.st


Výzva na predkladanie žiadostí o tento druh príspevku mala trvať do 30. júna. Ministerstvo dopravy a výstavby SR však stanovilo limit spojený s počtom prijatých žiadostí, ktorého naplnením sa malo 6. kolo podávania žiadostí ukončiť. To sa vzhľadom na vysoký záujem žiadateľov stalo už včera.

Zdroj: epbest.hu


150 žiadostí za 3 dni

 

Záujem o štátny príspevok do výšky 8800 € neznížila ani súčasná pandémia, kvôli ktorej bolo spustenie výzvy presunuté na 4. máj. Hneď po jej spustení prichádzali prvé žiadosti, ktorých počet začal napĺňať stanovený limit. Ten bol určený v celkovom počte 150 žiadostí, ktoré boli predložené už za 3 dni. Včera tak ministerstvo 6. kolo z dôvodu naplnenia limitu ukončilo.

 

Výška a účel dotácie:

 

- príspevok je určený na pokrytie nákladov na zateplenie domu

- výška príspevku na zateplenie domu môže dosiahnuť 8000 €

- poskytnutá suma môže pokrývať 40 % oprávnených nákladov

- k sume 8000 € sa môže schváliť ešte 800 € na projektovú dokumentáciu  

 

Program poskytovania týchto dotácií sa nekončí. V najbližšom možnom čase bude vyhlásené aj 7. kolo. Konkrétny termín však zatiaľ ministerstvo neurčilo. Aktuálne sa budú spracovávať žiadosti prijaté v rámci včera ukončenej 6. výzvy. Následne sa môže začať s prípravou ďalšej.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: byvajteusporne.sk

Zdroj foto: eurodom.st, felujitasportal.hu