Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Prihlasovanie diel do CE ZA AR 2020 potrvá do 27. mája

Napísal Róbert Bosák, 11.05.2020

Najlepšie architektonické projekty sa môžu opäť uchádzať o zisk Ceny za architektúru. Tomu predchádza prihlásenie diela do súťaže, z ktorej vzídu najnovší víťazi 19. ročníka. Kandidáti na cenné víťazstvo tak môžu urobiť až do 27. mája.

 

Výzva na prihlasovanie projektov do súťaže CE ZA AR 2020 bola spustená už 27. apríla. Po 2 týždňoch sa zoznam kandidátov na víťazstvo pomaly zapĺňa a ich počet môže byť tento rok znovu o niečo vyšší. Do ukončenia termínu prihlasovania diel v rámci súčasného ročníka totiž ostáva ešte 16 dní. Záujemcovia o účasť tak majú do 27. mája stále dosť času na zapojenie sa.

 

Kto sa môže do CE ZA AR 2020 zapojiť

 

Spôsob prihlásenia do súťaže, ako aj spektrum kandidátov, ktorí sa môžu prihlásiť, je rovnaký ako vlani. Prihlásené diela musia spĺňať 2 základné kritériá. V rámci prvého platí, že súťažiť môže iba projekt, ktorého realizácia bola ukončená v posledných 2 rokoch. Druhé kritérium sa týka podmienky členstva aspoň jedného z tímu autorov v Slovenskej komore architektov.  

 

Spôsob prihlásenia projektu do súťaže:

 

- architektonické diela sa do súťaže prihlasujú on-line

- kandidáti vyplnia on-line prihlášku na www.cezaar.tv

- aj tento rok sa diela prihlasujú bez uvedenia kategórie

- po podaní prihlášky sa automaticky vygeneruje súťažný panel

- daný súťažný panel sa s priloženým portfóliom predloží porote

 

Zmena nastala len v registrácii prihlášok

 

Jediná zmena, ktorú prihlasovanie diel do CE ZA AR 2020 prináša, spočíva v drobnej úprave registrácii prihlášok. Po novom sa prihlásené diela zaradia do Registra architektonických diel, ktorý je vedený na stránke Slovenskej komory architektov www.komarch.sk. Tento register má poslúžiť ako oficiálna databáza diel, za ktorých návrhmi stoja členovia komory.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: www.cezaar.tv, www.komarch.sk

Zdroj foto: www.komarch.sk