Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Pri Trnave štartuje výstavba študentského kampusu Leaf Academy

Napísal Róbert Bosák, 11.10.2018

Nie je žiadnym tajomstvom, že študentské objekty na Slovensku ponúkajú v porovnaní s Európou trochu nižší štandard. Zmenu k lepšiemu možno naštartuje projekt nového kampusu, ktorý má vyrásť v obci Vištuk neďaleko Trnavy.

Zdroj: www.leafacademy.eu 


Moderné kampusy s nadštandardným vybavením, ktoré študentom zlepšujú podmienky na osobný aj študentský život, sú v zahraničí celkom bežné. U nás sa na prvý kvalitný projekt „študentského mestečka“ naďalej čaká, no podľa najnovších správ sa to má už v najbližších rokoch zmeniť. V obci Vištuk (okres Pezinok) sa totiž aktívne pracuje na projekte kampusu Leaf Academy.

Zdroj: www.archinfo.sk 


Leaf Academy čaká na svoje sídlo

 

Aj keď Leaf Academy, ako je stredná škola s medzinárodnou účasťou pomenovaná, oficiálne funguje od septembra 2016, stále čaká na svoj domov. Tým sa má stať pripravovaný kampus, ktorý vyrastie na okraji spomínanej dedinky ležiacej neďaleko Trnavy, čím nahradí dočasné sídlo školy a internátu v centre Bratislavy. Desiatky študentov sa tak budú môcť presunúť do vlastného sídla, ktorý sa stane ich domovským zázemím so všetkým, čo k tomu patrí.

Zdroj: www.forbes.sk 


Jedinečný projekt v našich končinách   

 

Ak sa podarí predstavený návrh zrealizovať podľa plánu, Slovensko bude mať prvé zariadenie tohto druhu. To má poskytnúť možnosť študovať a zároveň byť ubytovaný na jednom mieste až 400 študentom, ktorí budú môcť využívať aj bohaté možnosti na šport, rekreáciu, kultúrne vyžitie a osobnostný rozvoj, a to všetko v príjemnom vidieckom prostredí neďaleko epicentra pracovných príležitostí v Trnave a v Bratislave.

Zdroj: www.leafacademy.eu


Prvý slávnostný výkop je už za nami

 

Zaujímavý a na slovenské pomery nevídaný projekt je opäť v centre pozornosti médií aj preto, že aktuálne prebehol prvý slávnostný výkop. Ten mal byť definitívnym zahájením prvej fázy výstavby, po ktorej ukončení by mohlo prísť k postupnému rozširovaniu celého kampusu, no to je zatiaľ hudbou budúcnosti. Napriek tomu sa v súvislosti s prípadným rozširovaním začalo hovoriť o príležitosti vzdelávať v kampuse až 2000 študentov naraz.

Zdroj: eduworld.sk 


Kampus patriaci Leaf Academy nebude len obyčajným internátnym zariadením, na aké sme zvyknutí z prostredia slovenských škôl. Projekt je navrhnutý jasne, vo Vištuku vznikne malé „študentské mestečko“, v ktorom okrem študentov nájdu domov aj učitelia a školský personál. Po vzore zahraničia by sme tak konečne mohli mať aspoň 1 moderné študentské mesto, aké si slovenskí žiaci aj ich pedagógovia určite zaslúžia.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: www.startitup.sk, www.leafacademy.eu

Foto: www.leafacademy.eu, www.archinfo.sk, www.forbes.sk, eduworld.sk