Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Pri riešení bývania môžeme zohľadniť ocenenia pre najlepšiu banku a poisťovňu

Napísal Róbert Bosák, 25.11.2017

Kvalita a meno finančnej inštitúcie zohrávajú pri výbere úveru či poistenia spojeného s otázkou bývania kľúčovú úlohu. Ak daná spoločnosť získa aj významné ocenenie, pre klientov je garanciou dobrých služieb. Platí to aj pre aktuálnych držiteľov cien Banka rokaPoisťovňa roka.

 

November už tradične patrí k mesiacom, kedy na Slovensku odovzdávajú ceny pre najlepšiu banku a poisťovňu. Tie pri príležitosti 20.ročníka podujatia opäť udelil TREND, ktorý bol po pár rokoch svedkom zmien na vedúcich pozíciách. Tie nastali v 2 z 3 oceňovaných kategórií, čo sa zrejme podpíše aj na výbere poskytovateľov úverov a poistenia pri kúpe nehnuteľnosti.

 

Banka roka 2017 – VÚB banka

 

Z troch oceňovaných kategórií sa najviac pozornosti sústredilo na výber najlepšej tohtoročnej banky. Želanie tých, ktorí po rokoch nadvlády SLPS túžili po zmene, sa splnilo a dlhoročný líder musel trón prenechať VÚB banke, ktorá však vyhrala s minimálnym náskokom. Trojicu uzatvorila Tatra banka, tradičný člen vedúceho tria, ktorá potvrdila miesto medzi najlepšími.

 

Poisťovňa roka 2017

 

Nového víťaza, ktorý zosadil stabilného lídra na druhú koľaj, našla aj kategória hodnotiaca poisťovne. ČSOB Poisťovňa sa musela skloniť pred Poisťovňou Slovenskej Sporiteľne, ktorá vďaka dobrej rentabilite a stúpajúcemu trhovému podielu získala cenný titul. Bronzovú medailu si uchmatla Allianz-Slovenská poisťovňa, ktorá opäť dokázala, že vie vytvárať zisk.

 

Firma roka 2017 – ESET

 

Súčasťou udeľovania cien bol aj výber najlepšej tohtoročnej firmy, kde sa však na rozdiel od prvých dvoch kategórií nič nezmenilo. Spoločnosť ESET opäť obhájila víťazstvo, ktorých má v zbierke dokopy už päť. Podľa poroty si tento rok ocenenie zaslúžila kvôli značnému nárastu tržieb, vďaka čomu za sebou nechala spoločnosti SaarGummi Slovakia a New Yorker.

 

Daňovník roka – Volkswagen Slovakia

 

Popri troch hlavných kategóriách sa našiel priestor aj na ocenenie tzv. Daňovníka roka 2017, ktorý odvádza štátu najviac peňazí zo svojho pôsobenia na našom trhu. Ocenenie si nemohol prevziať nik iný ako Volkswagen Slovakia, ktorý je jedným z najväčších zamestnávateľov.

 

Odborníci tvrdia, že víťazstvá najlepších bánk a poisťovní neovplyvňujú výber zákazníkov. Dianie na trhu a záujem o služby víťazov však ukazuje opak, čo ťažko pokladať za náhodu. Preto je pravdepodobné, že v ďalšom období sa bude trom najlepším bankám a poisťovniam dariť ešte viac.  

 

Text : Róbert Bosák

Zdroje : investujeme.sk, webnoviny.sk

Foto : investujeme.sk