Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Pri prenájme bytu nezabudnite zariadiť aj detskú izbu

Napísal PR článok, 20.07.2020

Ak ste sa rozhodli prenajať zariadený viac izbový byt, nezabudnite aspoň základne vybaviť detskú izbu. Takto vybavená izba môžu slúžiť aj ako hosťovská, prípadne ako útočisko pre tretiu osobu, ktorá finančne môže vašich nájomníkom. Aký nábytok nábytok a doplnky by nemali chýbať v detskej izbe?


Prvý dôležitý bod je, že na zariadenie detskej izby nemusíte zápasiť so svojím s bankovým účtom. Viac sa vám zíde dávka kreativity.


Pohodlná posteľ pre malých aj väčších

V detskej izbe by nemala chýbať útulná a pohodlná posteľ. Ide o absolútny základ - jednolôžko, ktoré sa zmestí do priestoru. Veľa inšpirácie na detské postele pre najmenších, malých, ale aj veľkých sme našli na Biano.sk. Ide o vyhľadávač nábytku, kde si stačí naklikať, čo hľadáte a prezrieť výsledky a vybrať si detskú posteľ z masívu. Na tomto odkaze nájdete desiatky kvalitných lôžok pre deti.

 

Ak uvažujeme o tom, koľko času bude trávime v posteli, je logické voliť to najlepšie, čo nájdete na trhu. Pokiaľ chcete efektívne využiť priestorové možnosti detskej izby, môžete sa rozhodnúť pre poschodovú posteľ či lôžko s prístelkou.


Zdroj: Unsplash


Náš tip: Neviete si rady s výberom detskej postele? Prečítajte si krátkeho sprievodcu tu.


Miesto na vzdelávanie a štúdium

Ďalším základným prvkom detskej izby je priestranný študijný stôl, a to najmä pre rastúce deti. Nielen oni, ale aj študenti ocenia praktický stôl. Ak prenajímate byt v študentskom meste a chcete ho prenajať študentom, výber kvalitného písacieho či kancelárskeho stola zvážte.


Zdroj: Unsplash


Dobrou voľbou sú ergonomicky navrhnuté študijné stoly. Aké sú ich vlastnosti?

●      správna výška

●      ľahko udržiavaný materiál

●      úložné priestory - zásuvky


Základný kusom nábytku v detskej izbe je aj praktický šatník

Úložný priestor, do ktorého sa dá schovať oblečenie, lôžkoviny, či hračky, nie je nikdy na škodu. Pri výbere úložných priestorov máte naozaj široké možnosti. Záleží len na tom, koľko chcete investovať a čo je podľa vás najpraktickejšie:

●      šatníkové skrine

●      knižnice a regály

●      komody a skrinky

●      police

●      boxy na hračky


Dobré osvetlenie je základom každej útulnej izby

Máloktorý interiér je dobre osvetlený len vďaka prirodzenému slnečnému svetlu. Okrem stropného lustru doplňte izbu aspoň malou lampičkou, ktorú umiestnite na pracovný stôl. Super riešením sú aj solárne led pásiky, ktoré sa jednoducho dobijú na slnku. Môžete ich umiestniť okolo vypínačov alebo dverí.


Zdroj: Unsplash


Náš tip: V detskej izbe nepoužívajte halogénové žiarovky, sú často veľmi horúce.


Textil v izbe zvyšuje komfort, ale aj atraktivitu

Každý domov je domovom, ak sa v ňom jeho majitelia či nájomníci cítia pohodlne a útulne. Útulnosť dodajú každej miestnosti starostlivo vybrané textílie. Najčastejšie ide o záclony, závesy, koberce. Nemusíte do nich investovať stovky eur. Stačiť bude napríklad maličký behúň k posteli alebo hrací koberec pre tých najmenších.

 

Záclony a závesy nie sú nevyhnutné, pokiaľ majú okná žalúzie.

 

Krásnu inšpiráciu na izbu pre malého chlapčiatko sme našli tu.