Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Prešov hostí najväčší východoslovenský veľtrh o záhradách a stavebníctve

Napísal Róbert Bosák, 20.04.2016

Nie je to len Nitra, Žilina či Bratislava, kde sa pravidelne usporadúvajú niekoľkodňové veľtrhy zamerané na oblasti stavebníctva a záhradníctva. Jedno z prestížnych podujatí tohto typu aktuálne prebieha aj v Prešove.

 

Priaznivci noviniek z oblasti záhrad a stavieb žijúci alebo pracujúci v Prešove a najbližšom okolí by si určite nemali nechať ujsť veľtrh ABC Stavebníctva-Záhrada. Ďalší z ročníkov údajne najväčšieho veľtrhu na východnom Slovensku prináša nielen Prešovčanom program plný výstav, prezentácií, predaja a sprievodných kultúrnych akcií už po 24-krát.

Zdroj: www.pis.sk

 

To najlepšie o záhradách a stavebníctve

 

Podobne ako pri iných veľtrhoch s týmto zameraním, aj ten prešovský prináša to najlepšie, čo sa aktuálne v oblasti záhrad a stavebníctva deje. Organizátori spravili aj tento rok maximum pre bezproblémový priebeh a pre vystavovateľov a ich prezentáciu pripravili opäť podmienky prinášajúce nadštandard. Verejnosť sa okrem možnosti kúpy noviniek z oblasti záhradníctva stretne aj s poradenstvom ohľadom stavieb, rekonštrukcií a zatepľovania.  

 

Bohatý trojdňový program už odštartoval      

 

Veľtrh je už v plnom prúde a jeho oficiálny začiatok sa zahájil dnes o 10:00, kedy sa otvorili brány jednej z najväčších akcií s touto tematikou na východe republiky. Návštevníci sa môžu aj tento rok tešiť na pestrý program a hlavne širokú ponuku vystavovateľov, ktorých je viac ako stovka. Počas troch dní sa môžu zúčastniť viacerých súťaží, kúpiť si niečo užitočné do záhrady aj interiéru alebo si len tak vychutnávať skvelú atmosféru podujatia.

 

Informácie pre návštevníkov :

 

Miesto konania – Dejiskom prestížneho východoslovenského veľtrhu je opäť Mestská hala – THA. Pre tých, ktorí nepoznajú Prešov, ide o ulicu Jána Pavla II. v blízkosti rieky Torysy.


Vstupné – V minulých rokoch bolo vstupné na tento veľtrh zadarmo a tradícia sa neporušila ani teraz, takže počas ktoréhokoľvek dňa sa naň dostanete zadarmo.


Sprievodná výstava – Pokiaľ vaše záhradnícke koníčky dopĺňa aj záujem o tanky a ponorky, potom je veľtrh pre vás ako stvorený. Výstava tejto bojovej techniky vrátane simulácie bitiek tankov je totiž každodennou súčasťou programu.


Pozvánka na jeden z najväčších veľtrhov na východnom Slovensku platí pre každého. ABC Stavebníctva-Záhrada má brány otvorené do piatku 22.apríla, takže nezmeškajte a využite príležitosť oboznámiť sa s tým najlepším z oblasti záhrady a stavieb.  


Text : Róbert Bosák

Foto : pis.sk