Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Prepravný konský box dokázali premeniť na útulný minidom

Napísal Róbert Bosák, 29.05.2017

Ak niekto dokázal, že minidomy sú flexibilné, prispôsobivé a schopné zaistiť komfort bez ohľadu na stiesnené priestory, potom je to Dean Crago. Tomu sa vďaka zručnosti a kreativite podarilo zmeniť starý rozpadávajúci konský box na komfortný domček.

 

Minidomčeky ovládajú najnovšie stavebné trendy už pár mesiacov vkuse a v ponuke týchto skromných príbytkov pribúdajú čoraz uletenejšie nápady. Medzi také sa radí aj domov Deana Carga, mladého šikovného remeselníka, ktorý si zriadil komfortný dom zo starého boxu na prepravu koní. Výsledkom jeho práce však nie je len štýlová ekologická domácnosť, ale dom poskytujúci priestor, praktickosť a príjemnú atmosféru, a to aj napriek minimálnej výmere.

Zdroj: pinterest.com

 

14 m2 úplne postačí

 

Žiť v domácnosti rozpínajúcej sa na 14 m2 a ešte aj s pocitom komfortu, to nedokáže hocikto. Spomínaný Dean Cargo áno, aj keď mnohými je určite považovaný za blázna, veď nielenže si nažíva v takomto miniatúrnom príbytku, ale obýva prepravný box na kone. Predsudky, závisť či neprajnosť však nič nemenia na tom, že  majiteľ si žije spokojne a svoj domček by nemenil za žiadny iný.

Zdroj: thesun.co.uk

 

Veľká stavebná premena

 

Príbeh tohto domu nemusel byť nikdy na svete, ak by si Dean nevšimol starý chátrajúci box na kone. Šlo o 30-ročný príves, ktorý bol v dezolátnom stave, no nie na konci života. Práve to vycítil Dean, ktorý box odkúpil a pustil sa do jeho premeny. 6 mesiacov tvrdej práce nakoniec prinieslo skvelý výsledok a svetlo sveta uzrel netradičný minidom schopný obývania.

Zdroj: dailymail.co.uk

 

Bývanie v prírodnom štýle 

 

Majiteľovi záležalo na tom, aby bolo jeho nové sídlo útulné a zároveň vyzeralo originálne. To ho viedlo k využitiu prirodzenosti dreva, ktoré poslúžilo ako dominantný interiérový prvok. Jednotlivé dosky položili na pevnú kovovú konštrukciu, pridala sa odolná izolácia a mohlo sa prejsť k vybaveniu. To aj napriek 14 m2 tvorí sprcha, toaleta, vstavaný nábytok, kachle a celá kuchynská zostava vrátane kuchynskej linky, pričom nechýba ani posteľ.

Zdroj: dailymail.co.uk

 

14 m2, 6 mesiacov práce a zhruba 40 000 až 50 000 libier ako investícia. Presne to hovoria čísla o unikátnom minidome z boxu na kone. Síce nie je jediný svojho druhu, no ide o ten najpohodlnejší a najpriestrannejší príbytok, ktorý vznikol prestavbou konského prepravného boxu. 

 

Text : Róbert Bosák

Foto :  dailymail.co.uk, pinterest.com, thesun.co.uk