Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Premena pinballových hracích automatov na konferenčné stolíky

Napísal Róbert Bosák, 08.12.2017

Priaznivci klasických hracích automatov si zrejme prídu na svoje aj pri zariaďovaní domácnosti. V oblasti dizajnu a nábytkárstva totiž pôsobí firma, ktorá premieňa staré nevyužívané automaty na unikátne kuchynské a konferenčné stolíky.   

 

Altar Furniture, ako už napovedá názov firmy, sa zameriava na zhotovovanie netradičného nábytku zo starých nevyužívaných doplnkov a zariadení. V rámci svojej pracovnej činnosti prišla so zaujímavým nápadom ako zužitkovať vyradené hracie automaty a premeniť ich na praktické stolíky do kuchýň a obývačiek.

Zdroj: pinterest.com  

Posedenie pri káve namiesto pinballu  

 

Medzi top produkty, ktoré nájdeme v ponuke firmy, patria konferenčné stolíky zhotovované premenou pinballových automatov. S myšlienkou zužitkovať nevyužívané hracie zariadenia prišiel András Lacfi, ktorý svoj pokazený automat prerobil na extravagantný stolík. Na tom si už síce pinball nezahrá, no ako nábytok vhodný na kávové posedenie mu prišiel celkom vhod.

Zdroj: pinterest.com   

Aktuálna kolekcia ponúka 20 modelov

 

Premena pinballového stolíka, ktorý sa dostal do obývačky spomínaného dizajnéra, bola len začiatkom expanzie maďarskej spoločnosti. Postupne sa do ponuky dostávali ďalšie modely, ktorých je dnes už 20. Na rozdiel od prvého stolíka, ktorý ukázal spojenie klasiky a bežného domáceho vkusu, boli ďalšie produkty navrhnuté podľa obľúbených počítačových hier a sci-fi filmov ako napríklad Star Trek.

Zdroj: archiexpo.com  

V ponuke nie sú len pinballové stolíky

 

Kolekcie netradičného nábytku sa vďaka slušnému záujmu rozširujúcej sa cieľovej skupiny dopĺňajú o nové modely. Okrem pinballových stolíkov v nich nájdeme aj modely zhotovené z nefunkčných reproduktorov či iných nevyužívaných doplnkov. Spoločnosť by chcela začať aj s výrobou nábytku na mieru, no v takom prípade bude cena produktov zrejme ešte vyššia a môže sa vyšplhať až k sume 10 000€.

Zdroj: mywarehousehome.com

 

Pri nábytku tohto typu môžeme len ťažko hovoriť o trendoch, ktoré začnú ovládať interiéry. Kreativita síce tvorcom bláznivých kolekcií nechýba, no samotný dizajn daných modelov je príliš výstredný na to, aby sme ho ideálne zladili s atmosférou v domácnosti.  Ako experiment pre vybranú cieľovú skupinu si však nachádza fanúšikov ochotných oživiť svoje bývanie aj takýmito netradičnými doplnkami.

 

Text: Róbert Bosák

Foto: walyou.com, pinterest.com, archiexpo.com, mywarehousehome.com