Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Predstavujeme najdrahšiu českú vilu za 15 mil.€

Napísal Róbert Bosák, 23.02.2017

V Česku ešte chvíľu ostaneme, aj keď dnes nás nebudú zaujímať najlepšie kancelárie. Na mušku si vezmeme dom, ktorý je aktuálne najdrahším na českom trhu a jeho kúpa bude pre majiteľa skvelým husárskym kúskom. 

 

Stojí rekordný balík peňazí, no je hotovým architektonickým veľdielom, aké v Česku len tak ľahko nenájdeme. Vila z Prahy, ktorú vlastní austrálsky podnikateľ Anthony Denny, patrí k vrcholom výstavby luxusných rodinných domov v strednej Európe. A nedávno sa ocitla na zozname predávaných realít, pričom v rebríčku najdrahších jasne vedie.

 

Luxusné sídlo z pražskej Troje

 

Spomínaný dom sa nachádza v pražskej lokalite Troja, konkrétne v jej najlukratívnejšej časti vedľa botanickej záhrady, čo dáva obyvateľom tejto vily pocit súkromia. Jedná sa o elegantne zrekonštruovaný objekt z 19.storočia, ktorý však prešiel dôkladnou prestavbou, až sa z neho stalo jedno z najluxusnejších sídel v krajine. Svedčí o tom aj cena, ktorú súčasný majiteľ za predaj vyžaduje.

Zdroj: blesk.cz  

Cena sa vyšplhala na 15 mil.€

 

Záujemca o kúpu aktuálne najdrahšej vily v Česku sa musí pripraviť na to, že jeho rozpočet bude ľahší o takmer pol miliardy českých korún. Aktuálna cena sa totiž pohybuje na úrovni 405 mil.Kč, čo je v prepočte zhruba 15mil.€. Ide tak o jednu z najdrahších nehnuteľností, aké sa za posledné roky objavili na miestnom trhu.

Zdroj: blesk.cz

 

Čo ponúka najdrahšia česká vila:

 

- 5 poschodí s niekoľkými balkónmi a terasami

- vnútorný výťah s tichým prevádzkovým štandardom

- izby disponujú vyhrievanými mramorovými podlahami

- basketbalové ihrisko či wellness systém na záhrade

- moderný bezpečnostný systém s priestormi pre ochranku

Zdroj: e15.cz

 

15 miliónov eur za dom nie je na české pomery celkom zvyčajné. Napriek tejto astronomickej čiastke sa už stihlo prihlásiť pár záujemcov, ktorí by v tejto luxusnej vile radi bývali či riadili svoj biznis. Zatiaľ je však všetko otvorené a budúcnosť najdrahšieho českého domu ešte nie je ani zďaleka spečatená.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : blesk.cz, praha.e15.cz