Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Praha otvára dvere dizajnu - prichádza Prague Design Week 2017

Napísal Róbert Bosák, 07.04.2017

Zaujímavých výstav a veľtrhov zameraných na dizajn a architektúru usporadúvaných v Prahe naďalej pribúda. Už tento pondelok štartuje ďalšie veľké podujatie, na ktorom spoznáme to najdôležitejšie aj z tejto oblasti a zasvätený mu bude dokonca celý týždeň.

 

Prague Design Week, ako je jedno z najväčších českých podujatí zameraných na prezentáciu dizajnu viacerých sfér, vrátane toho interiérového, pomenované, štartuje už pondelok. Po roku tak opäť pritiahne milovníkov nadčasových návrhov, medzi ktorými nebudú chýbať najlepšie novinky oživujúce atmosféru interiérov.

Zdroj: designmagazin.cz

 

Týždeň dizajnu v Prahe po štvrtýkrát

 

Praha ožije umením, aké sa v zozname aktuálnych komerčných trendov nenachádza, celkovo už po štvrtýkrát. Organizátori majú aj tento rok jasný cieľ, ktorým je vtiahnuť návštevníkov do sveta duchaplnej kreativity prinášajúcej bytom a domom nový rozmer. Pomôcť tomu má aj bohatý sprievodný program plný prednášok a workshopov doplnených o premietanie filmov.

Zdroj: bonami.cz

 

Účasť sľúbilo 82 vystavovateľov

 

Aj 4.ročník pražského týždňa zasväteného dizajnu prebehne s dosť hojnou medzinárodnou účasťou. Spolu s domácimi autormi má počet vystavovateľov dosiahnuť 82, čím sa potvrdia vysoké ambície podujatia. Nie všetci síce ponúknu pohľad na svoju tvorivosť obohacujúcu návrhy pre bývanie, nakoľko súčasťou výstavy je móda aj šperky, no milovníci interiérového dizajnu budú mať čo pozerať.

Zdroj: praguedesignweek.cz  

Tohtoročným dejiskom je Tančíci dom

 

Podujatie zamerané na originálny dizajn si vyžaduje aj dejisko, ktoré takisto ponúkne pohľad na nejaký netradičný návrh. Aj preto sa za miesto tohtoročnej výstavy vybral pražský Tančíci dúm, ktorý oplýva kreatívnym dizajnom, aký hocikde nezahliadneme. Aj to má pritiahnuť na výstavu viacej pozornosti, ktorú si ako jedno z vrcholových podujatí v Česku určite zaslúži.

Zdroj: space-in.cz 

Praktické informácie o výstave:

Termín konania: 10.-16.apríl

Miesto konania: Tančíci dúm, Rašínovo nábreží, Praha

Otváracie hodiny: Po-Pia (12:00- 21:00)

                              Sobota (10:00 – 21:00)

                              Nedeľa (10:00-19:00)

Vstupenky : 100/150Kč, v pokladni na mieste výstavy

 

 

Text : Róbert Bosák

Foto : czechdesign.cz, praguedesignweek,cz, designmagazin.cz, bonami.cz, space-in.cz