Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Praha hostí ďalší ročník jesenného veľtrhu FOR INTERIOR

Napísal Róbert Bosák, 01.10.2018

To najlepšie z nábytku, bytových doplnkov a trendy dekorácií do domácností na jednom mieste môžete vidieť na ďalšom medzinárodnom veľtrhu. Tentoraz ide o podujatie FOR INTERIOR, ktoré odštartuje na pražskom výstavisku už tento štvrtok.

Zdroj: www.drevoastavby.cz 


Značka FOR INTERIOR je už tradične zárukou prehliadky najnovších kolekcií, prínosných poznatkov a pestrého sprievodného programu, aspoň tak to vyzeralo na obľúbenom jesennom veľtrhu v predchádzajúcich ročníkoch. Podľa organizátorov podujatia má to isté, a k tomu aj niečo navyše, ponúknuť aj nadchádzajúci ročník, ktorého zahájenie sa už nezadržateľne blíži.

Zdroj: www.earch.cz


Štvrtok ráno na pražských Letňanoch

 

Všetko vypukne už štvrtok v skorých ranných hodinách na pražskom výstavisku PVA EXPO PRAHA v Letňanoch. Niekoľkodňový program nabitý (nielen) prezentáciou tých najnovších kolekcií nábytku a doplnkov pre domácnosti začne už o 9:00. Trvať bude až do nedele večera, konkrétne do18:00, kedy sa aktuálny ročník veľtrhu oficiálne uzavrie.

Zdroj: www.drevmag.com 


Ťaháky tohtoročného FOR INTERIOR:

 

Zóna kvalitného spánku – Pôjde o špeciálnu zónu zameranú na rôzne semináre a workshopy o tom, ako si zabezpečiť výdatný nerušený spánok.

 

Zóna vintage štýlu – V ďalšej špeciálnej zóne sa bude pozornosť zameriavať na interiérový dizajn v štýle vintage. Verejnosť si tu bude môcť vyskúšať rôzne dizajnérske triky zo starého nábytku.

 

Súťaž o kompletne zariadenú kuchyňu – Možnosť vyhrať novú kuchyňu za 100 000 Kč, to zláka mnohých návštevníkov, aby sa zapojili do súťaže prebiehajúcej priamo počas veľtrhu. Okrem hlavnej ceny na nich čakajú aj ďalšie lukratívne výhry pre ich domácnosť.  

 

FOR GASTRO A HOTEL – V rámci veľtrhu prebehne ešte jeden menší sprievodný veľtrh, ktorým bude práve FOR GASTRO A HOTEL. Ten sa špecializuje na vybavenie a doplnky pre oblasť hotelov, penziónov a reštaurácií.

Zdroj: www.snabytek.cz 


Vyššie uvedené lákadlá pestrého programu sú len zlomkom toho, čo čaká na návštevníkov veľtrhu. Tí, ktorí plánujú kúpu najnovších kúskov nábytku či iných doplnkov, určite ocenia aj šancu vyskúšať si jednotlivé predstavené modely. Za zmienku stoja aj pripravené zľavy, ktoré môžu pri kúpe sortimentu využiť len špeciálne pri príležitosti návštevy tohto podujatia.   

 

Praktické informácie o veľtrhu na záver:

 

Termín konania: 4.10. 2018 - 7.10. 2018

Miesto konania: výstavisko PVA EXPO PRAHA, Beranových 667, Praha 9-Letňany

Vstupné: 150 Kč, resp. zľavnené 100 Kč

Otváracie hodiny: štvrtok – sobota od 10:00 do 18:00, nedeľa od 10:00 do 17:00

 

Text: Róbert Bosák

Zdroje: forinterior.cz

Foto: www.drevoastavby.cz, www.earch.cz, www.drevmag.com, www.snabytek.cz