Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Práce na „najväčšom“ ekologickom rezorte sveta finišujú

Napísal Róbert Bosák, 07.02.2018

Do otvorenia najpokrokovejšieho ekologického rezortu sveta vraj ostáva len niekoľko týždňov. Projekt z tropického Belize, na ktorého vzniku sa podieľa herec a po novom aj zapálený aktivista Leonardo DiCaprio, by tak mohol privítať prvých hostí už na jar.

 

Za pokrokovými realitnými projektmi na exotických ostrovoch stoja často herci či športovci. Platí to aj v prípade najočakávanejšieho ekologického rezortu z Belize, ktorého realizácia už prechádza do záverečnej fázy. Ten má na svedomí práve DiCaprio, ktorý na svojom vlastnom ostrove buduje luxusný obytný rezort.  

 

Výnimočný projekt na súkromnom ostrove

 

Hercovi, ktorý sa chce presadiť aj v oblasti realít, zrejme nápad  na vybudovanie súkromného ekologického rezortu prišiel na um už pred pár rokmi. 104-akrový ostrov na Belize totiž kúpil v roku 2005 a aj keď trvalo nejaký čas, kým pripravil aktuálne realizovaný projekt, zdá sa, že sa rozhodol správne a dokázal premeniť na realitu myšlienku, s akou neprišiel nikto pred ním.

Zdroj: archdaily.com

 

Luxusný rezort v štýle eco-friendly

 

Už prvé stavebné vizualizácie zverejnené pred začiatkom prác naznačili, o aký druh projektu pôjde. DiCaprio so svojim tímom architektov pripravil dosť netradičný návrh, ktorý síce má ponúknuť záujemcom o jednotlivé rezidencie prepych a nadštandardný komfort, no to všetko v tzv. „eco-friendly“ štýle.

Zdroj: justluxure.com

 

Nový ekologický rezort v skratke:

 

- všetky domy budú využívať iba obnoviteľné zdroje energie

- každý z domov vybudujú z lokálnych prírodných materiálov

- autá budú môcť jazdiť po ostrove výhradne na zelený pohon

- podmienkou na život v rezorte je dodržiavanie recyklácie odpadu

- ostrovné gastrozariadenia budú môcť podávať iba organické jedlo

Zdroj: elledecor.cz

 

72 rezidencií na predaj a prenájom

 

Na mieste, ktoré má byť rajom pre ľudí túžiacich po živote na vysokej nohe bez  toho, aby pre to trpelo životné prostredie, vyrastie 72 rezidencií. Polovica z nich ponúkne dovolenkové vily na prenájom, tá druhá dá možnosť kupujúcim hľadajúcim unikátny domov. Podľa posledných hercových vyjadrení sa budú jednotlivé rezidencie predávať v cene od 5 do 15 mil. USD.

Zdroj: objevit.cz 

 

DiCapriov nápad môžeme právom označiť za výnimočný, nakoľko sa jedná o jedno z mála diel tohto druhu, ktoré ponúkne spojenie luxusu so schopnosťou šetriť prostredie. V dnešnej dobe sú takéto projekty stále ojedinelé, no ak budú hostia s pobytom v ekorezorte spokojní, nápady na realizáciu ďalších môžu začať pribúdať. To sa však ukáže až po jeho otvorení.

 

Text: Róbert Bosák

Foto: archdaily.com, elledecor.cz, objevit.cz, justluxure.com