Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Poznáme 12 finalistov 3. ročníka Office roka

Napísal Róbert Bosák, 27.01.2019

Do jedného z najväčších sviatkov na domácom kancelárskom trhu neostáva ani mesiac. 21. februára totiž spoznáme ďalšieho víťaza súťaže Office roka. Záverečný súboj bude zaujímavý o to viac, že vo finále si to rozdá 12 firiem s 15 nominovanými kanceláriami.

Zdroj: www.archspace.cz 


Cenu za najlepšiu kanceláriu, ktorá je udeľovaná v rámci súťaže Office roka organizovanej spoločnosťou CBRE, si tento rok prevezme v poradí už 3. víťaz. Ten ale najprv musí zdolať niekoľkých konkurentov, ktorí sa v rámci výberu finálových nominácií ukážu v čo najlepšom svetle. O víťazstvo sa totiž uchádza až 15 nominácií v 3 súťažných kategóriách, pričom jedna z nich nakoniec získa hlavnú cenu.

Zdroj: www.officeroka.sk 


Spoločnosti nominované na víťazstvo v 3 kategóriách:

 

Kancelária ako DNA firmy:

- ESET

- Forbes

- Green Foundation

- Platform

- Roche Slovensko

 

Zdravá kancelária:

- ČSOB

- Dentsu Aegis

- Green Foundation

- Swiss RE

- Poštová banka

 

Inovatívna (smart) kancelária:

- Accenture

- Lucron

- Dentsu Aegis

- Swiss RE

- 365.bank


Jeden z víťazov bude vybratý aj hlasovaní verejnosti

 

Nielen spraviť si názor, ale aj zasiahnuť do výberu najlepšej kancelárie môže tiež verejnosť. Office roka totiž nebude mať iba víťaza, ktorého vyberie porota. O najlepšiu kanceláriu sa dá zabojovať aj medzi hlasujúcimi laikmi. Tí sa môžu zúčastniť hlasovania, ako aj dozvedieť sa ďalšie informácie o súťaži a prezrieť si nominované priestory, na stránke www.officeroka.sk.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: www.officeroka.sk, www.cbre.sk

Foto: www.archspace.cz, www.officeroka.sk