Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Pozitívne testovaní môžu stráviť karanténu aj v hoteloch a penziónoch

Napísal Róbert Bosák, 29.10.2020

V rámci príprav na nadchádzajúce celoslovenské plošné testovanie sa otvára aj otázka, kde budú pozitívne testovaní Slováci tráviť povinnú izoláciu. Okrem domácej karantény prichádza do úvahy aj pobyt vo vybraných ubytovacích zariadeniach.

Zdroj: www.pixabay.com 


O možnosti využívať na karanténne účely ubytovacie zariadenia informovalo pred pár dňami Ministerstvo dopravy a výstavby SR. Spoločne s Asociáciou hotelov a reštaurácií Slovenska sa dohodli na sprístupnení vybraných hotelov a penziónov pre občanov s pozitívnym testom na Covid-19. Tí si budú môcť vybrať, či strávia niekoľkodňovú povinnú izoláciu doma alebo v niektorom zo zariadení, ktoré na tento účel poskytne svoje ubytovacie priestory.

Zdroj: www.pixabay.com 


Hotelieri sa môžu registrovať

 

Tráviť karanténu bude možné iba v zariadeniach, ktoré sa zaregistrujú do systému Asociácie hotelov a reštaurácií na Slovensku. Majitelia hotelov a penziónov tak môžu urobiť pomocou elektronického formulára na stránke asociácie. Tá poskytuje záujemcom aj všetky informácie o možnosti zaradenia sa do programu vrátane podmienok, ktoré musia hotelieri splniť.

 

Náklady na účet ubytovaných

 

Karanténa v niektorom z ubytovacích zariadení bude dobrovoľným rozhodnutím pozitívne testovaného. Aj preto si náklady na takýto pobyt uhradí každý ubytovaný sám. Ministerstvo dopravy a výstavby SR nemá zasahovať do cien za nocľah, resp. za celý pobyt. Tie si stanovia sami majitelia vybraných zariadení.

 

Informácie pre hotelierov: https://www.ahrs.sk/8-aktuality/1233-opatrenia-sa-sprisnia

Link s elektronickým formulárom: https://forms.gle/6SfJETFLxm8fET2K7

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: www.mindop.sk, www.ahrs.sk

Zdroj foto: www.pixabay.com