Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Pozemok pre rodinné domy pod Bielymi Karpatami pri Trenčíne

Napísal PR článok, 13.10.2021

Pozemok na stavbu približne ôsmich rodinných domov v Trenčianskych Miticiach je jedinečnou investičnou príležitosťou. Plocha s rozlohou 4 210 m2 je pre tento zámer dostatočne dlhá i široká. Nachádza sa priamo v zastavanej časti obce blízko Trenčína a zároveň ponúka pokojné prostredie s výhľadom na kopce a lesy. Pozemok je vhodný pre realizátora stavieb alebo developera. Pozemok je vhodný aj pre pestovateľa ovocia a zeleniny, nakoľko sa na pozemku nachádza úrodná orná pôda.

Zdroj: BIZNIS REALITY

V prednej časti pozemku je možné stavať ihneď, v druhej časti bude podľa Územného plánu obce možné stavať za 18 mesiacov. Pozemok je rovinatý a všetky inžinierske siete sú v jeho v dosahu. Je vhodný na výstavbu viacerých rodinných domov. Prístupová cesta vedie takmer pozdĺž celého pozemku. Cena je 45 eur/m2, viac informácií sa dozviete v inzertnej ponuke alebo kontaktujte realitnú kanceláriu BIZNIS REALITY na telefónnom čísle 0907 155 099.

Zdroj: BIZNIS REALITY

Zdroj foto: BIZNIS REALITY

PR článok