Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Popradské Forum zabojuje o cenu pre najlepšie obchodné centrá Európy

Napísal Róbert Bosák, 22.11.2017

Slovenské obchodné centrá sa v porovnaní s európskou konkurenciou nestratia, čo platí aj v prípade popradského komplexu Forum. Ten má dokonca šancu získať celoeurópske ocenenie, nakoľko bol nominovaný medzi finalistov European Shopping Centre Awards.

 

Popradské Forum má šancu zabodovať na medzinárodnom poli už po druhýkrát. Ak by sa mu pri budúcoročnom odovzdávaní cien podarilo vo svojej kategórii zvíťaziť, pod Tatry poputuje druhé ocenenie z európskej scény. Premiéra prišla minulý rok, keď si majitelia prevzali CEE Retail Awards 2015 za najlepšie stredne veľké centrum strednej a východnej Európy. 

 

Forum medzi pätnástkou finalistov 41.ročníka

 

História European Shopping Centre Awards sa píše už celých 40 rokov. Medzi jubilejnými víťazmi síce zástupcu nemáme, no popradské Forum sa pri troche šťastia môže zaradiť k tým budúcoročným. Predstavitelia International Council of Shopping Centres (ICSC), ktorí súťaž organizujú, ho totiž nominovali medzi 15 finalistov bojujúcich o ocenenie vo 8 kategóriách.

Zdroj: duda-koupelny.cz 

Cena pre najlepšie stredne veľké nové obchodné centrum

 

Jedna zo súťažných kategórií, v ktorej o víťazstvo zabojuje aj popradské Forum, sa zameriava práve na stredne veľké nové obchodné centrá. Ich celková výmera nesmie presiahnuť hranicu 50 000m2, čo Forum bez problémov spĺňa. Jeho prenajímateľná plocha je len 22 000m2, čím sa v danej kategórii stal najmenším adeptom. Fascinujúci výhľad na neďaleké Tatry a poloha v atraktívnej lokalite, ktorú komplex oživuje, sú však silnejšími zbraňami ako výmera.

Zdroj: gemo-development.cz

 

Ďalšie 2 nominácie v kategórii, do ktorej zaradili Forum:

 

Shopping Rive Gauche (Charleroi, Belgicko) – necelých 100 nájomcov, plocha 40 000m2

Zdroj: lavenir.net


Victoria Gate (Leeds, Veľká Británia) – 10 nájomcov, plocha vyše 37 000m2 

Zdroj: archdaily.com

 

Jediným držiteľom ceny je zatiaľ bratislavská Eurovea

 

Zaradenie slovenského centra medzi finalistov nie je žiadnym prekvapením. S touto súťažou už skúsenosti máme, veď pred 6 rokmi sa tu úspešne prezentovala bratislavská Eurovea. Tá si domov priviezla víťazstvo za najlepší development, čo len potvrdilo kvalitu našich nákupných stredísk. Podobný kúsok sa môže podariť Popradu, o čom sa rozhodne v apríli budúceho roka.

Zdroj: welcome.eu

 

Či si Forum doplní zbierku ocenení o ďalší európsky primát a po Eurovei sa stane druhým slovenským víťazom v súťaži, to ukáže budúcoročná konferencia ICSC v Barcelone. Práve tam sa rozhodne o 8 víťazoch, medzi ktorými môže byť aj popradský komplex. K papierovým favoritom v kategórii síce nepatrí, no to neznamená, že väčších rivalov nemôže poraziť.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : archdesign.cz, duda-koupelny.cz, gemo-development.cz, lavenir.net, archdaily.com, welcometobratislava.eu