Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Podeľte sa o svoje nápady na revitalizáciu Tatier

Napísal Róbert Bosák, 20.12.2018

Občianska vybavenosť a verejné priestranstvá vo Vysokých Tatrách si zaslúžia neustálu revitalizáciu. K tej môže prostredníctvom osvedčeného projektu Mestské zásahy svojimi nápadmi prispieť aj verejnosť.

 

Projekt Mestské zásahy, ktorý sa snaží aj vďaka námetom širokej verejnosti zlepšovať život v mestách, má na Slovensku už 7-ročnú tradíciu. Po opakovaných úspechoch zo slovenských a českých lokalít sa aktuálne „presúva“ do Vysokých Tatier, kde bude hľadať účinné nápady na funkčnú aj estetickú modernizáciu viacerých verejných priestranstiev. 

 

Výzva Zásahy Tatry 2019 spustená

 

Výzva k predkladaniu nápadov na modernizáciu jednotlivých zón vo Vysokých Tatrách bola spustená len pred pár dňami. Záujemcovia z radov odborníkov aj laickej verejnosti tak môžu prostredníctvom portálu www.zasahy.sk iniciovať užitočné námety, na základe ktorých by sa mohli vo vybraných tatranských lokalitách spustiť rôzne revitalizačné projekty.

 

Hľadajú sa nápady pre 14 lokalít

 

Priestor na prezentovanie svojich myšlienok je široký, pretože v aktuálnej „tatranskej výzve“ sa o pozornosť uchádza až 14 lokalít. Najväčší podiel z nich si uchmatla Tatranská Lomnica, ktorá je právom považovaná za centrum Vysokých Tatier. Podobne ako v iných mestách, kde prebehol takýto projekt, aj v Tatrách sa bude riešiť modernizácia obytných, dopravných alebo dopravných zón.

 

14 lokalít zverejnených vo výzve:

 

1. Priestor autobusovej stanice v Starom Smokovci

2. Vytvorenie námestia pred stanicou lanovky Smokovec – Hrebienok

3. Areál bývalých VPS v Starom Smokovci

4. Areál bývalého amfiteátra v Starom Smokovci

5. Priestor autobusovej stanice v Tatranskej Lomnici

6. Železničná stanica v Tatranskej Lomnici

7. Promenáda v Tatranskej Lomnici

8. Areál Jazierka v Tatranskej Lomnici

9. Stanice bývalej lanovky v Tatranskej Lomnici

10. Kúpeľné areály vo Vysokých Tatrách

11. Návrh námestia pred vstupom do Belianskej jaskyne

12. Verejné priestranstvá na tatranských sídliskách

13. Urbanistická vízia areálu Eurokemp v Tatranskej Lomnici

14. Orientačný systém a vizuálna identita Tatier + riešenie vizuálneho smogu

 

Všetky informácie o aktuálnej výzve, o úspechoch projektu z minulých rokov aj o postupe, ako svoje nápady tlmočiť iniciátorom projektu, sa dozviete na stránke www.zasahy.sk.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: www.zasahy.sk, www.archinfo.sk

Foto: high-tatras.travel