Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Petržalka ponúka niekoľko stoviek nových bytov

Napísal Róbert Bosák, 15.09.2014

Bratislavský realitný trh sa nezastavuje a vysoký dopyt po nových nehnuteľnostiach motivuje developerov prichádzať s ďalšími novými projektami. Novostavby pomaličky vypĺňajú priestor po celej Bratislave, no niektoré z lokalít sú "vyťažené" o niečo viacej. Jednou z nich je aj najväčšia časť Petržalka.

Zdroj: www.bratislava-slovakia.eu


Petržalka je už tradične centrom záujmu obyvateľov hľadajúcich nové možnosti bývania, na čo adekvátne reaguje aj trh s nehnuteľnosťami. Je to neustály proces výstavby, prezentácie a následného predaja zákazníkom. Každú voľnú plochu sa snažia využiť v maximálnej možnej miere a nové objekty v tejto najviac zaľudnenej mestskej časti pribúdajú celkom slušným tempom. Dôležité však je nájsť správny spôsob výstavby, aby boli nové byty lákavé nielen po interiérovej stránke, ale aj okolité prostredie prinášalo štandardnú životnú úroveň. Niektoré z aktuálnych projektov tieto požiadavky dostatočne spĺňajú a my sme sa na nich pozreli zblízka.  

Zdroj: www.wikipedia.org


Slnečnice - Južné mesto


V Slnečniciach prišli developeri s dobrým nápadom ako ponúknuť obyvateľom miesto na aktívny oddych od mestského ruchu a pripravili plán budovania obytnej zóny blízko prírody, nakoľko sa v okolí nachádza Lužný les a petržalská hrádza. Výstavba sa začala v roku 2010 a prebieha rozdelená na etapy. Napríklad cieľom druhej fázy je vznik 207 bytov v rôznych dispozičných riešeniach. Záujmu o tunajšie byty pomáha aj napojenie na diaľnicu, MHD a menej ako 10 minút do centra mesta.


Solar


Medzi Budatínskou a Panónskou cestou v časti Petržalka-Lúky je známa oblasť určená na výstavbu bytových domov. Práve v tejto časti sa nachádza aj polyfunkčný komplex Solar, ktorého prvá fáza výstavby ponúka 145 bytových jednotiek rozdelených do dvoch domov so 6 a 11 podlažiami. Podstatná pre obyvateľov bude najmä dobrá občianska vybavenosť, nechýba blízkosť školy, služieb, obchodov a infraštruktúra je na vysokej úrovni. Moderné bývanie v dobre situovanej časti Petržalky. 


Hájpark


V roku 2015, najneskôr 2016 sa predpokladá ukončenie prác jednej časti projektu Hájpark, vyrastajúcom pri dostihovej dráhe. Budúcnosť tohto projektu sa ešte môže meniť, nakoľko plán počíta s ďalšou výstavbou bytov. Zatiaľ je v ponuke limitovaný počet 1 až 4-izbových bytov s výmerou od 33m2. Najviac fascinujúce na celom projekte je umiestnenie komplexu, pretože okolie dýcha prírodou a športoviská s blízkym jazerom Draždiak sú pre budúcich obyvateľov bonusom, ktorý treba využiť.


Vienna Gate 


Vienna Gate je moderným polyfunkčným areálom určeným na bývanie aj podnikanie. Jedná sa o nehnuteľnosť postavenú v rušnom prostredí, takže práve to bývanie je presným opakom vyššie spomenutých projektov. Plusom je však nádherný výhľad, nakoľko môžeme objekt považovať za výškový. Takisto sa dá oceniť aj cena od 119 000€, čo je na luxusne zariadenú budovu vybavenú obchodnou galériou veľmi primeraná čiastka.

Zdroj: www.skyscrapercity.com


Pamätníci si dobre pamätajú parky, záhrady a relax v Petržalke. Tento ideál relaxačnej štvrti v hlavnom meste sa skončil pri zahájení výstavby rozsiahleho počtu bytoviek, ktoré zaplnili rozsiahly priestor na jednej strane Dunaja. Dnes je Petržalka najväčším sídliskom strednej Európy a výstavba bytových aj polyfunkčných domov v nej naďalej pokračuje. Všetci sa musíme zhodnúť na tom, že síce je súčasťou Bratislavy, no kľudne by mohla mať aj štatút samostatného mesta, nakoľko jej vybavenie ponúka obyvateľom všetko mestské.


Text : Róbert Bosák

Foto : bratislava-slovakia.eu, wikipedia.org, skyscrapercity.com