Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Pápežská chata spod Álp sa ocitla v ponuke realitného trhu

Napísal Róbert Bosák, 27.12.2017

Tesne pred koncom roka sa v aktuálnej ponuke svetových rekreačných nehnuteľností objavila ešte jedna významná nehnuteľnosť. Tou je pápežské dovolenkové sídlo v údolí pod taliansko-francúzskymi Alpami, ktoré bolo oficiálne ponúknuté na predaj.

 

Kúzelná atmosféra alpskej prírody je jedným z najkrajších božích diel. S touto myšlienkou sa stotožňujú viacerí pápeži, ktorí odjakživa navštevovali čarovné miesta týchto hôr. V prípade Jána Pavla II.Benedikta XVI. si titul najobľúbenejšieho dovolenkového sídla získala chata v stredisku Les Combes, no v tej si predstavitelia cirkvi ďalšie pobyty neužijú.

Zdroj: gettyimages.fr

 

V objatí prírody pod alpskými štítmi

 

Štýlová horská chata spod alpských končiarov disponuje skvelou polohou v objatí panenskej prírody. Objekt sa nachádza v nadmorskej výške 1 300 metrov nad morom, čo je samo o sebe lákadlom na strávenie pokojnej dovolenky. To by mal oceniť aj kupujúci, ktorý kúpou nezíska obyčajnú útulnú chatu, ale miesto, kde spali, kráčali a rozjímali dvaja najvyšší predstavitelia katolíckej viery.

Zdroj: tapatalk.com  

Chata hostila pápežov spolu 11-krát

 

Prvým z pápežov, ktorý si zamiloval toto nádherné miesto s úchvatnými scenériami, bol Ján Pavol II. Jeho pozitívny vzťah k horám, k lyžovaniu a k prírode prekvital aj v Les Combes, kde strávil dokopy až 9 letných pobytov. Ďalšie 2 pridal jeho nástupca Benedikt XVI., no ten si z dôvodu krátkeho zastávania postu hlavu cirkvi nestihol užiť alpské scenérie viackrát. To isté hrozí súčasnému pápežovi Františkovi, pretože pred Vianocami chatu ponúkli na predaj.

Zdroj: tapatalk.com

 

Ak chce súčasný pápež stráviť dovolenku na chate, kde oddychovali jeho predchodcovia, mal by sa poponáhľať. Toto rekreačné sídlo je už niekoľko dní na zozname voľných realít a je len otázkou času, kedy si nájde kupca. Makléri sa totiž spoliehajú na to, že objekt, kde trávili čas pápeži, bude veľkým lákadlom a za účelom obhliadky sa ohlási viacero vážnych záujemcov. 

 

Text: Róbert Bosák

Foto: gettyimages.fr, tapatalk.com