Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Palety vhodné aj na zariadenie bývania

Napísal Róbert Bosák, 06.10.2014

Niekedy boli obyvatelia vlastniaci akékoľvek kusy zariadenia domácnosti zhotovené z paliet na smiech. Posledné roky však priniesli bývaniu väčšiu autenticitu a tvorivosť, vďaka čomu sa aj doplnky z paliet stali uznávaným materiálom prinášajúcim originálne nápady.


V súčasnosti je priestor pre navrhovanie vzhľadu našich príbytkov obrovský. Už to nie sú len skopírované príbytky, ktoré sa podobali jeden na druhý a hľadať v nich niečo jedinečné bolo priam nemožné. Záujem ľudí o inováciu a zmenu zaužívaného stereotypu sa prebudil aj v tak konzervatívnej krajine akou je Slovensko a výsledkom sú najextravagantnejšie doplnky vyrobené z paliet. Niektoré inšpirácie oslovili aj nás, preto sa o nich s Vami radi podelíme.   

Zdroj: www.living.cz


8 zaujímavých inšpirácií na použitie paliet :


Spíme na palete – O pohodlie v posteli sa postará kvalitný matrac a hebké posteľné prádlo, takže sa nemusíte trápiť tým, či bude konštrukcia postele z paliet tvrdá. Aj originálne postele v predajniach majú tvrdú kostru, takže v tomto nie je žiadny rozdiel.

Zdroj: www.designpeople.cz


Pohodlné sedenie – Základ sedacích súprav vytvorených z paliet sa dostal do mnohých príbytkov a je to taký pohľadný unikát, ktorý nám ponúka zaujímavý minimalistický štýl. V takto zhotovených sedačkách poznať nádych exotiky.

Zdroj: www.designpeople.cz


Netradičné stoly – Palety ponúkajú široký priestor na dizajn stolov, či už kuchynských alebo obývačkových. Môžete si do nich zakomponovať kolieska a spraviť z nich pohyblivé stoly. Takisto máte priestor na zhotovenie rôznych zásuviek, keďže palety majú širšie medzery.

Zdroj: www.hobbyportal.sk


Schody ako z chaty – Schodisko z paliet bude určite pripomínať tradičnú vidiecku atmosféru. Drevené schody nájdeme hlavne na chatách v rekreačných lokalitách a palety nám umožňujú vyrobiť si takéto schodisko.

Zdroj: www.hobbyportal.sk


Na záhradný domček – Na šikovný záhradný domček Vám postačí niekoľko paliet, ktoré dobre upevníte, pozbíjate a rýchlo spravený domček je hneď na svete. Ideálne poslúži na odkladanie náradia a iné aktivity domácich kutilov.

Zdroj: www.kreativita.info


Imidžové hojdačky – Hojdačky z paliet patria k tým najkrajším kúskom vo svojom obore. Samozrejme, že bez mäkkého podkladu na sedenie sú nepraktické, ale s ním sa postarajú o skvelý zážitok. Okrem toho, paleta ponúka dostatok miesta aj pre dvoch.

Zdroj: www.kreativita.info


Inovácia medzi regálmi – S paletami zabodujete aj pri regáloch. V kuchyni vyniknú najmä v kombinácií s hnedou farbou nábytku. Do miestností Vám donesú nový nádych pôsobiaci inovatívne a prekážkou nebude ani ich staromódny dizajn. Veď práve ten prináša nadčasový vzhľad.

Zdroj: www.nazeleno.cz


Dekoračné doplnky – Palety ako dekorácia? A prečo nie, veď v súčasnej dobe nájdeme v domácnostiach rozličný sortiment od výmyslu sveta a aj drevené palety dokážu zapôsobiť, pokiaľ sú vkusne zhotovené. Závesné doplnky, dekorácie nábytku alebo ozdoby na zem, pri troške fantázie sa dá vyrobiť niečo šarmantné do každej izby.

Zdroj: www.starajizba.cz


Lacná obstarávacia cena, jednoduchá výroba s následnou bezproblémovou manipuláciou, zdravotne nezávadný materiál a hlavne obrovské možnosti na zariadenie svojej domácnosti vrátane návrhu doplnkov pre exteriéry, to je hlavnou príčinou využívania paliet v našich obydliach. Zaujímavých nápadov s paletami je však omnoho viac a nejaké si môžete vymyslieť aj sami, takže želáme veľa zábavy pri zariaďovaní Vášho paletového bývania.


Text : Róbert Bosák

Foto : living.cz, designpeople.cz, hobbyportal.sk, nazeleno.cz, kreativita.info, starajizba.cz