Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Palawan je tretíkrát po sebe najlepším ostrovom planéty

Napísal Róbert Bosák, 26.07.2017

Neďaleko čarovného Bornea, v zajatí azúrových vôd, posiaty čistými piesočnatými plážami. Nejako takto chcú zahraničné cestovné kancelárie prilákať turistov na ostrov Palawan. Väčšinou však zaberie až informácia, že ide o najlepší ostrov planéty.

 

Tri roky, tri víťazstvá. Ostrov Palawan zatiaľ v hlasovaní o najlepší ostrov planéty nenašiel premožiteľa ani v jednom z troch ročníkov. Milovníci exotických destinácií totiž nedajú na túto lokalitu dopustiť a už po tretíkrát za sebou ju pasovali za ostrov schopný ponúknuť tie najlepšie podmienky na tropickú dovolenku.

Zdroj: reddit.com

 

S titulom „najlepší na svete“

 

O špeciálnom titule, ktorý sa najlepšiemu ostrovu oficiálne udeľuje od roku 2015, rozhodujú čitatelia časopisu Travel+Leisure. Práve ten má na starosti pripraviť hlasovanie a na základe výsledkov vyhodnotiť poradie tých najlepších destinácií. Česť dostať sa na vrchol hodnotenia sa však Palawanu podarilo aj v magazíne National Geographic, ktorý ho tradične radí k elite.

Zdroj: reddit.com 

Skutočný raj na zemi

 

Hlasujúci mali k dispozícii mnoho destinácií, no vyhrať mohla len jedna. V prípade Palawanu to nie je žiadnym prekvapením, pretože táto lokalita ponúka oddych v skutočnom pozemskom raji. Okrem toho, že tu nájdeme vyše 120 koralových útesov, najdlhšiu podzemnú rieku sveta dlhú 8 km či neporušené dažďové pralesy ide o miesto s najvyššou koncentráciou potápačov.

Zdroj: dailymail.co.uk

 

Poradie 5 najlepších ostrovov podľa Travel+Leisure:

 

1.Palawan (Filipíny)

2.Hilton Head Island (USA)

3.Boracay (Filipíny)

4.Galapágy (Ekvádor)

5.Santorín (Grécko)

Zdroj: argia.eus

 

Napriek tomu, že Palawan bol znova vyhlásený za najlepší ostrov na svete, ide o subjektívne názory niekoľkých stoviek hlasujúcich vrátane hŕstky odborníkov. Pri pohľade na fotky tejto fantastickej lokality je však viac než pravdepodobné, že ostrov si titul nezískal náhodou. A to, že si ho dokázal opätovne obhájiť, tento fakt iba potvrdzuje.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : geomasters.ru, gapyear.com, reddit.com, dailymail.co.uk, argia.eus