Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Outlet vo Voderadoch zatvorený – čo bude ďalej?

Napísal Róbert Bosák, 06.11.2018

Obľúbený Outlet vo Voderadoch to má nateraz zrátané. Už zopár dní v ňom nenájdeme jedinú otvorenú prevádzku. Nad celým centrom sa zatiahla obloha a kedy alebo či vôbec vyjde slnko, na to momentálne nepozná odpoveď nik.

Zdroj: tlacovespravy.wordpress.com


Dramatická situácia okolo ONE Fashion Outlet vo Voderadoch nenechala chladných ani tých najapatickejších spotrebiteľov. Najväčší nákupný komplex tohto druhu na Slovensku je od začiatku mesiaca v centre pozornosti celého retailového trhu. Dôvodom je jeho zatvorenie, po ktorom pribúda otázok, čo bude s obľúbeným strediskom módy a odevov ďalej.

Zdroj: www.outletvoderady.sk 


Zatvorenie po 5 rokoch

 

ONE Fashion Outlet, ako znie oficiálny názov nášho najväčšieho outletu, mal byť úspešným príbehom, ktorého aktérmi by boli tisícky spokojných návštevníkov. Ambiciózne plány o tom, že projekt sa stane obdobou neďalekého rakúskeho Outletu Parndorf, však začali krachovať už v základoch. Centrum bojovalo s problémami po celý čas od svojho otvorenia, čo vyústilo do (ne)očakávaného zatvorenia, ku ktorému došlo 31. októbra, presne 5 rokov po otvorení.

Zdroj: www.archstyl.com

 

V júli vyhlásili bankrot

 

Prvé vážne náznaky toho, že s outletom to nevyzerá dobre, prišli v júli tohto roka. Vedenie sa na základe zlých hospodárskych výsledkov a pretrvávajúcich finančných problémov rozhodlo ohlásiť bankrot. Nádej na vyriešenie dlhodobej krízy sa ešte javila v podobe nájdenia nového majiteľa schopného postaviť centrum na nohy, no k ničomu takému nedošlo. Jeho osud sa tak 31. októbra definitívne spečatil odchodom posledných predajcov a následným zatvorením.

Zdroj: tlacovespravy.wordpress.com

 

Nepomohlo útulné prostredie, dobrá dopravná dostupnosť ani celkom solídna ponuka značiek svetového formátu. Outlet, ktorý mal podporiť slovenskú kúpyschopnosť a presmerovať ľudí cestujúcich za nákupmi do rakúskeho Parndorfu, nesplnil vysoké očakávania a od novembra je celkom zatvorený. Či je to natrvalo, to ukáže čas. Každopádne, ak sa nájde niekto, kto bude odhodlaný centrum vzkriesiť, bude mať čo robiť, aby prepísal príbeh, ktorého úvodná epizóda skončila fiaskom.

 

Text: Róbert Bosák

Foto: tlacovespravy.wordpress.com, www.outletvoderady.sk, www.archstyl.com