Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Osviežujúci dážď rovno v kúpeľni? Zariadi ho nová sprcha.

Napísal Róbert Bosák, 08.08.2018

Tropické horúčavy pokračujú a možnosti osviežiť sa v poriadnom ochladzujúcom daždi sú takmer nulové. To ale neplatí pre tých, ktorí sa nechajú unášať najnovšími trendmi a zainvestujú do sprchy s dažďovým efektom.

Zdroj: www.rasub.sk


Tzv. dažďové sprchy si svoju premiéru na trhu odkrútili dávnejšie, no až pred začiatkom tejto letnej sezóny sa začali dostávať do povedomia širokej verejnosti. Zákazníkov upútali efektom imitácie dažďa, ktorý je v našich končinách relatívne aktuálnou novinkou. Podľa posledných štatistík predaja ide o celkom dobre predávanú „hračku,“ po ktorej siahajú zákazníci všetkých vekových skupín.

Zdroj: www.vivaeshop.sk 


Od kropenia po lejak

 

Možnosť užívať si osviežujúci dážď na vlastnej koži aj doma, a to bez toho, aby to pôsobilo nepríjemne a neprakticky, práve to je cieľ výroby týchto špeciálnych sprchových hlavíc, resp. celých systémov. Tie dokážu produkovať rovnaký tok, aký by ste cítili pri skutočnom daždi. Tie najkvalitnejšie modely vám umožnia aj prepínať intenzitu, akou sa vám v kúpeľni rozprší, a to od jemného kropenia až po hustý lejak.

Zdroj: www.vergecampus.com 


Optické efekty a masáž

 

Efekt dažďa nie je jediný,  čím chcú výrobcovia upútať zákazníkov, ktorí hľadajú inovatívne doplnky do kúpeľne. Okrem praktickej stránky, o ktorú sa postarajú rozmery daných modelov a ich premyslená inštalácia, môžete využiť aj optický efekt vodopádu a viacstupňový masážny režim. Za takéto flexibilnejšie modely si síce trochu priplatíte, no poteší úspornejšia spotreba vody, ktorá pri vybraných produktoch dosahuje „len“ okolo 31 - 37 litrov/min.

Zdroj: www.perfekto.sk 


5 tipov na záver, podľa ktorých možno vyberať dažďovú sprchu?

 

- najreálnejší dažďový efekt vytvárajú sprchové hlavice so 150 až 250 tryskami

- ceny sa pohybujú od 100 do 700 €, najkvalitnejšie modely zoženiete aj za 500 €

- vstavané modely šetria miesto, sú bezpečné a plnia všetky ergonomické kritériá

- kvalitu a estetický vzhľad zaistia antikorové alebo lesklé chrómované hlavice

- v sprchových kútoch sa uplatnia závesné modely, nad vaňu pasujú skôr tie stropné

 

Text: Róbert Bosák

Foto: www.rasub.sk, www.vivaeshop.sk, www.vergecampus.com, www.perfekto.sk