Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Orbis Premium projekt s jasnou identitou založenou na exkluzivite

Napísal PR článok, 06.06.2019

Charakteristika polyfunkčného komplexu ORBIS Premium developera ORBIS Nitraa.s. je v zásade jednoduchá. Sformulovať ju môžeme ľahko aj nasledovným spôsobom.

 

Výborná lokalita, kvalitná architektúra, nadštandardné priestory.

 

Tri úrovne, ktoré sú navzájom v súlade a spolu vytvárajú jasnú identitu projektu   zahŕňajúceho bývanie, administratívu i obchodné prevádzky. Identitu založenú na exkluzivite.

Vizualizácia interiéru; Zdroj: ORBIS Nitraa.s.

 

Lokality v historických jadrách miest sa právom spájajú s pocitom určitej výnimočnosti. ORBIS Premium sa rozkladá na pozemku medzi ulicami Piaristická, Štúrova a Štefánikova trieda v centre Nitry a ohnisku jej spoločenského diania. V oblasti výrazne mestského rázu vedie línia blízkej pešej zóny ústiaca do známeho Svätoplukovho námestia s Divadlom Andreja Bagara v Nitre. Jej pokračovanie by malo v budúcnosti viesť až pod samotné okná projektu. Nákupné centrum Mlyny, obchody, reštaurácie i obe stanice, železničnú a autobusovú, nájdeme vzdialené len pár minút chôdze.

 

Špecifickú atmosféru miesta dotvárajú kultúrne pamiatky v tesnom susedstve komplexu, poloha v kombinácií s terénnymi danosťami poskytnú budúcim majiteľom priestorov ešte ďalší bonus a to pekné výhľady na mesto i krajinu.

Celková vizualizácia; Zdroj: ORBIS Nitraa.s.

Vizualizácia; Zdroj: ORBIS Nitraa.s.

 

Ojedinelosť lokality sa v tomto prípade snúbi s kvalitou architektonického návrhu. Zadanie vznikalo v úzkej spolupráci developera a autora výslednej podoby projektu, bratislavského ateliéru MoroczTacovsky. Architekti venovali tvorbe náležité úsilie vyplývajúce zo zodpovednosti, ktorú prináša vstup nového objektu do citlivého územia centrálnej mestskej zóny. Návrh zodpovedajúci súčasnej estetike berie na vedomie minulosť pozemku i existujúce prostredie. Pôvodná, historická parcelácia tak našla svoj odkaz v členení fasády na viaceré polia. Tvarovanie hmôt zase zohľadňuje potrebu zachovať pamiatkovým úradom vytýčené chránené pohľady na dôležité nitrianske miesta ako Kalvária či Piaristický kostol.

 

Hliníkové šambrány vo farbe šampaň dodávajú komplexu luxusný nádych, výrazný a pritom subtílny prvok sa stáva poznávacím znamením ORBIS Premium. Lamely z rovnakého materiálu budú použité aj na garážach zapustených v teréne. Jemnosť a elegancia začínajú byť charakteristickými črtami tvorby ateliéru MoroczTacovsky, objavujú sa najmä v ich posledných prácach.

Vizualizácia; Zdroj: ORBIS Nitraa.s.


Príťažlivý vonkajší vzhľad objektov nasleduje stvárnenie interiérov s dôrazom na netradičný komfort. Pocit vzdušnosti zabezpečia skutočne veľkorysé plochy veľkometrážnych dvoj- až päťizbových bytov, spolu s ostatnými nadštandardnými riešeniami umocňujú exkluzivitu vnútorných priestorov. O tej nás ďalej presvedčia nielen pôdorysy so zakomponovanými práčovňami, komorami, šatníkmi, pracovňami, viacerými kúpeľňami a rozmernými terasami. Na inú úroveň bývania posúva projekt aj výbava v podobe vlastného krbu v každom byte, či jacuzzi, ktoré budú k dispozícii na terasách vybraných bytov.

 

V duchu celkovej koncepcie sa nesú aj návrhy spracovania detailov ako elegantný dizajn podhľadov a decentné vyústenie rekuperácie v osteniach okien.

Vizualizácia interiéru; Zdroj: ORBIS Nitraa.s

Vizualizácia interiéru; Zdroj: ORBIS Nitraa.s


Polyfunkčný charakter komplexu vychádza v ústrety nárokom pre vytvorenie živého centrálneho mestského prostredia, pričom zabezpečí komfort aj pre svojich obyvateľov. Zmiešaním funkcií sa otvára potenciál bývať, pracovať i využívať rôzne prevádzky na jednom mieste. V štruktúre mesta vzniknú atraktívne zákutia doplnené zelenými plôškami a štýlovým mobiliárom, prepojením ulíc Piaristická a Štefánikova trieda sa život vleje do nového územia. Stavebné práce už boli zahájené na konci apríla, celková dĺžka realizácie je naplánovaná na 18 mesiacov.

 

Od výberu pozemku po technické detaily, ORBIS Premium si drží svoju jasnú identitu založenú na exkluzivite. Jeho celkové ladenie tak potvrdzuje úmysel naplniť požiadavky aj náročných klientov.

Vizualizácia, administratívna časť; Zdroj: ORBIS Nitraa.s.

 

Zdroj: ORBIS Nitraa.s.

PR článok