Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Odštartoval 30. ročník medzinárodného veľtrhu FOR ARCH

Napísal Róbert Bosák, 17.09.2019

V Česku sa dnes začal jeden z najväčších sviatkov stavebníctva. Reč je o veľtrhu FOR ARCH 2019, ktorý v rámci aktuálneho 30. ročníka znova otvoril brány medzinárodnej verejnosti.

Zdroj: forarch.cz 


To najlepšie z oblasti stavebníctva a architektúry (nielen) v Česku sa dá už tradične vidieť na veľtrhu FOR ARCH. Ten momentálne vstúpil do svojho 30. ročníka, ktorý je opäť zasvätený najhorúcejším novinkám z tejto sféry. Praha tak na pár dní opäť ožije stavebnými materiálmi, technológiami, zariadeniami či najsofistikovanejšími metódami výstavby.

Zdroj: forarch.cz 


Všetko podstatné o stavebníctve

 

Tohtoročný program veľtrhu v ničom nezaostáva za tými minuloročnými. Návštevníci budú opäť svedkami prezentácie produktov, zariadení alebo služieb z rôznych stavebných oborov. Súčasťou niekoľkodňového programu je aj zopár odborných konferencií, v rámci ktorých sa spomenie aj jedna z kľúčových tém – digitalizácia stavebníctva.

Zdroj: forarch.cz 


Veľtrh FOR ARCH 2019 v číslach:

 

- svoje služby a produkt prezentuje 876 vystavovateľov

- medzi vystavovateľmi má zastúpenie dovedna 17 štátov

- domácich českých vystavovateľov je na veľtrhu 90 %

- cena základného vstupného je 150 Kč, so zľavou 120 Kč

 -veľtrh na výstavisku PVA EXPO PRAHA potrvá do 21.9.

Zdroj: forarch.cz 


Text: Róbert Bosák

Zdroj: forarch.cz

Zdroj foto: forarch.cz