Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Odpredaj voľných nehnuteľností v Slovenskej pošte

Napísal Róbert Bosák, 14.10.2018

Súčasťou realitnej ponuky sú často aj voľné nehnuteľnosti patriace štátnym inštitúciám. Aktuálne ich niekoľko predáva aj Slovenská pošta, ktorá zaujala nielen lokalitami, kde sú dané budovy dostupné, ale aj celkom slušnými cenami.

 

Nielen ministerstvá, železnice či vodárne sa chcú zbaviť nepotrebného nehnuteľného majetku a využiť peniaze z jeho predaja trebárs aj na kúpu nových alebo modernizáciu starších, stále využívaných objektov. K podobnému kroku pravidelne pristupuje aj Slovenská pošta, ktorá vlastní niekoľko nepotrebných budov a rada by sa ich zbavila. 

 

19 nehnuteľností po celom Slovensku

 

19 miest, 19 budov, presne taká je aktuálna ponuka nehnuteľností, ktoré vedenie Slovenskej pošty zaradilo do zoznamu odpredávaného nehnuteľného majetku. Vo väčšine prípadov ide o objekty z malých dediniek v chudobnejších regiónoch, ktoré „doplácajú“ na redukciu siete pobočiek, no nájdu sa medzi nimi aj nehnuteľnosti zo Spišskej Novej Vsi, Čadce či Nových Zámkov.

 

V predaji sú budovy, pozemky aj garáže

 

Práve spomínaná redukcia siete pobočiek spôsobila, že v ponuke predávaného nehnuteľného majetku sa ocitli viaceré bývalé sídla Slovenskej pošty. Tie však nie sú jedinými objektmi, ktoré sa dostali do zoznamu, pretože okrem stavieb v ňom nechýbajú ani pozemky či garáže. Tie sa v niektorých prípadoch predávajú pod cenu, no dôvodom je buď príliš odľahlá lokalita, alebo nie najlepší stav nehnuteľnosti. 

 

Ponuku voľných nehnuteľností Slovenskej pošty určených na predaj nájdete na internetovej stránke https://www.posta.sk/stranky/nehnutelnosti

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: www.posta.sk

Foto: www.ziar.sk