Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

OC Korzo v Prievidzi čaká rozširovanie

Napísal Róbert Bosák, 22.07.2018

Retailový trh v trenčianskom kraji nepatrí k najsilnejším a s výnimkou zopár centier by sme tu veľké nákupné komplexy hľadali márne. Dlhší čas na to doplácali aj v Prievidzi, no v tej sa situácia zlepšila po otvorení OC Korzo, ktoré po rokoch čaká rozširovanie.

 

Slušná návštevnosť a celkom solídne hospodárske výsledky potvrdzujú, že najväčší nákupný komplex v Prievidzi je v dobrej kondícii. Súčasní majitelia v ňom však vidia priestor na ďalší rast, ktorý môže tieto čísla zvýšiť. V snahe zlepšiť podmienky pre spotrebiteľov a konkurovať trhu tak pripravujú modernizáciu, súčasťou ktorej bude rozšírenie nákupnej plochy.

Zdroj: www.mapio.net 


Zmeny ohlásené hneď po príchode nových majiteľov

 

Príbeh OC Korzo v Prievidzi sa začal písať ešte v roku 2010. Komplex za viac ako 17 mil. € ponúkol kupujúcim z mesta a jeho najbližšieho okolia moderný obchodný komplex s plochou 16 000 m2. Po 6 rokoch úspešného pôsobenia odmeneného slušnou návštevnosťou sa centrum predalo novým majiteľom z NEPI, ktorí ohlásili pár zmien vrátane rozširovania plochy. To sa zrejme stane realitou už v najbližšom čase a OC Korzo sa zaradí k najväčším centrám v kraji.

Zdroj: www.youtube.com 


Rozšírenie nákupnej plochy aj nový parkovací dom

 

Zmeny, ktoré spomínaní majitelia naplánovali, by mali priniesť obchodnému centru výrazný pokrok. Jeho výsledkom nebude len modernizácia priestorov, ale hlavne ich rozšírenie, ktoré má komplexu zvýšiť renomé, pritiahnuť nových zákazníkov a získať od konkurencie ešte viac rešpektu. Pozornosť sa bude sústrediť hlavne na nové prevádzky a ohlásený nový parkovací dom.

Zdroj: www.spolusmeprievidza.sk 


Pripravovaná modernizácia OC Korzo v číslach:

 

- nákupná plocha celého centra sa má rozšíriť o 12 000 m2

- celková plocha má po rozšírení dosiahnuť do 28 000 m2

- súčasťou modernizácie bude parkovací dom so 443 stojiskami

- všetkých parkovacích miest by tak po rozšírení bolo vyše 800

Zdroj: www.nepinvest.com


Podľa metodiky kategorizácie obchodných centier sa prievidzské Korzo po rozšírení zaradí do zoznamu stredných nákupných stredísk. Tam patria všetky centrá, ktorých predajná plocha prekračuje výmeru 20 000 m2, čo bude platiť aj v prípade tohto komplexu. Udiať sa tak môže už v najbližších mesiacoch, takže miestnych čaká viac obchodov, lepšie služby a najmä vyšší komfort pri nakupovaní.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: www.ockorzo.sk

Foto: www.mapio.net, www.youtube.com, www.spolusmeprievidza.sk, www.nepinvest.com