Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Obchodný park Solivaria v Prešove dnes slávnostne otvorili

Napísal Róbert Bosák, 15.03.2018

Nákupné možnosti v Prešove sú od dnešného dňa opäť o niečo lepšie. V dopoludňajších hodinách totiž prebehlo slávnostné otvorenie novej obchodnej zóny Solivaria, ktorá doplní retailovú mapu na východe.

 

Očakávaný obchodný park Solivaria, ktorý je jedným z trojice nákupných zón realizovaných v Prešove, dnes privítal prvých zákazníkov. Tí boli svedkami slávnostného otvorenia nového komplexu situovaného neďaleko autobusovej stanice, ktorý ponúka pestrý zoznam viacerých prevádzok sústredených v samostatných predajniach s vlastným vchodom.

Zdroj: www.presovak.sk

 

20 obchodných prevádzok, vyše 10 000 m2

 

Obchodný park tohto druhu síce v Prešove nechýbal, no ten, ktorý stojí pri Kauflande smerom na Sekčov, je podstatne menší. Solivaria totiž ponúka plochu 10 500 m2, na ktorej sa zriadilo celkom 20 obchodných prevádzok. Súčasťou nákupnej zóny sú takisto aj prevádzky bežných služieb pre zákazníkov ako pošta či lekáreň.

 

Novinkou budú víkendové zeleninové trhy

 

Popri obchodoch zameraných na predaj módy, kozmetiky či elektra má byť súčasťou ponuky predaj čerstvej domácej zeleniny, tzv. predaj z dvora. Ten by mal prebiehať vždy cez víkend, a to formou veľkých zeleninových trhov. V rámci prešovských obchodných centier a parkov tak pôjde o zaujímavú novinku, ktorá by mala do Solivarie prilákať ďalších zákazníkov.  

 

Eperia otvorená, na Forum sa stále čaká

 

Solivaria nie je jedinou obchodnou zónou, okolo ktorej je v poslednom období rozruch po celom prešovskom regióne. V druhej polovici minulého roka sa najviac pozornosti venovalo Eperii, ktorá sa s 22 000 m2 stala prvým veľkým centrom v Prešove. Tento rok sa zas bude sledovať vývoj výstavby komplexu Forum, ktorý priamo v centre nahradí zbúraný OD Tesco.

Zdroj: commons.wikimedia.org

 

Ešte pred pár mesiacmi bol Prešov jediným krajským mestom, ktorý „trpel“ nedostatkom nákupných zón. Aktuálne sa situácia mení a po minuloročnom otvorení Eperie prichádza na scénu Solivaria. Trojicu nových obchodných centier a parkov doplní ešte spomínané Forum, ktorému by už nič nemalo stáť v ceste za rýchlou a úspešnou realizáciou.

 

Text: Róbert Bosák

Foto: commons.wikimedia.org, www.presovak.sk