Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Nový úsek Vážskej cyklotrasy do Kotešovej je hotový

Napísal Róbert Bosák, 04.11.2022

Sieť cyklotrás v žilinskom regióne je opäť o niečo hustejšia. Do užívania bol odovzdaný niekoľkokilometrový úsek, ktorý je súčasťou Vážskej cyklotrasy. Cyklisti po ňom môžu bezpečne jazdiť do Kotešovej.

Ilustračné foto: unsplash.com

 

Nový úsek dlhý 7 kilometrov


Cieľom Vážskej cyklotrasy je vybudovať súvislú cyklistickú magistrálu, ktorá bude prepájať celé Považie. Jej časť vedie cez Žilinský kraj, kde bol pred niekoľkými dňami otvorený nový úsek tejto magistrály. Jeho trasa začína pri priehradnom múre Hričovskej priehrady, odkiaľ pokračuje do obce Kotešová. Dĺžka novootvoreného úseku je 7 kilometrov a okrem jazdy do Kotešovej ponúka možnosť napojiť sa na úsek vedúci od priehrady do Považského Chlmca.

 

Cyklotrasa vedie mimo cesty

 

Prednosťou nového úseku Vážskej cyklotrasy je jeho poloha. Cyklochodník bol vybudovaný mimo cestných komunikácií, vďaka čomu môžu cyklisti do Kotešovej jazdiť bezpečne. Trasa vedúca mimo cesty zároveň ponúka pokojný cyklistický zážitok obohatený o pohľad na pekné scenérie miestnej prírody. Slúžiť tak nebude len na bezpečnejší presun cyklistov do Kotešovej a s tým spojené odľahčenie cestnej dopravy. Využívať sa bude aj ako miesto vhodné na šport a rekreáciu.

 

V pláne sú ďalšie nové úseky


Budovanie Vážskej cyklotrasy bude po otvorení úseku vedúceho od Hričovskej priehrady do Kotešovej pokračovať ďalej. Žilinský samosprávny kraj (ŽSK) plánuje realizáciu viacerých úsekov, ktoré majú postupne prepojiť časť magistrály vedúcu týmto krajom. Jedným z nich je trasa vedúca z Považského Chlmca do Žiliny, ktorú obohatí 180 m dlhý cyklomost postavený ponad rieku Váh.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: TASR – tasr.sk

Zdroj foto: unsplash.com