Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Nový najvyšší hotel na svete je už otvorený

Napísal Róbert Bosák, 16.08.2021

Luxusne vybavené apartmány, reštaurácia v oblakoch so špecialitami z celého sveta či ďalekosiahly výhľad na panorámu Šanghaja. To sú len niektoré benefity, ktorými láka nový najvyšší hotel na svete.

 

Lákadiel, atrakcií a prvenstiev, ktoré majú vyvolať záujem o pobyt v novom hoteli J Hotel Shanghai Tower, je viacero. Ubytovacie zariadenie zriadené vo vrchnej časti mrakodrapu Shanghai Tower vzbudzuje pozornosť najmä výškou. V žiadnom inom hoteli sveta sa totiž nedá ubytovať bližšie k oblohe.

J Hotel Shanghai Tower, Zdroj: tripstodiscover.com

 

Najvyšší hotel na svete


O prvenstvo v rebríčku najvyšších hotelov na svete sa postaralo zriadenie apartmánov na 86.-98. poschodí. Aj keď tie nie sú vrcholom 632-metrovej veže, umiestnenie hotelových izieb v takejto výške stačilo na prepísanie svetového rekordu. Shanghai Tower sa tak okrem titulu najvyššej budovy v Číne a druhej najvyššej budovy na svete, ktorým disponuje od ukončenia výstavby 128-poschodového mrakodrapu, môže pochváliť ďalším prívlastkom „naj“.

J Hotel Shanghai Tower, Zdroj: bangkokpost.com

 

165 izieb, 7 reštaurácií


Zabratie viac ako 10 poschodí hotelovými priestormi umožnilo zriadiť dokopy až 165 izieb, pričom 34 z nich tvoria priestranné luxusné apartmány. Každý z týchto apartmánov disponuje vysokým nadštandardom, ku ktorému patrí aj možnosť využívať vnútorný hotelový bazén, 7 reštaurácií, niekoľko barov aj služby komorníka, ktorý je hosťom k dispozícií 24 hodín denne. V rámci služieb majú ubytovaní aj neobmedzený prístup do vínnej pivnice s ponukou drahých ročníkových vín.

J Hotel Shanghai Tower, Zdroj: tripstodiscover.com

 

1 noc stojí 10 000 USD


Drahé nie sú iba ročníkové vína zaradené do ponuky hotelovej vínnej pivnice. Ceny dosahujú nadpriemernú úroveň aj v prípade samotného ubytovania. Za luxus, priestor a nadštandardné služby si musia hostia zaplatiť niekoľko tisíc dolárov. Cena izby za jednu noc sa pohybuje na úrovni okolo 10 000 USD, pričom jej konkrétna výška závisí od typu izby, obsadenia a dĺžky pobytu.

J Hotel Shanghai Tower, Zdroj: yegob.rw

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: tripstodiscover.com, bangkokpost.com, yegob.rw