Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Novostavba pri Žiline s vysoko reprezentatívnymi priestormi

Napísal PR článok, 14.06.2020

Ideálna poloha

Jedná sa o priestory s výbornou dostupnosťou v blízkosti do centra mesta Žilina. Priestory, ktoré Vám zrekonštruovaný a rozšírený objekt ponúka na prenájom sú vhodné hlavne ako kancelárske priestory, predajné priestory pre Váš showroom. Ostávajúca ponúkaná rozloha je max 220m2. Ostatné priestory objektu ANTRACIT Point boli prenajaté hneď po skolaudovaní objektu.

Zdroj: ANTRACIT PROPERTY

Moderná architektúra

ANTRACIT Point Vám ponúka moderné reprezentatívne priestory pre vaše podnikanie s prislúchajúcimi vyhradenými parkovacími miestami v architektonicky vkusne výraznej budove, ktorá svojím vzhľadom a moderným materiálovým stvárnením je v lokalite neprehliadnuteľná, s viditeľnosťou z hlavného ťahu na Bytču. 

Kvalitné materiály

Objekt je realizovaný z trhovo dostupných materiálov najvyššieho štandardu s ohľadom na energetickú úspornosť a ekologický aspekt. Výplne otvorov sú prevedené v hliníkových výplniach s izolačnými trojsklami, tepelno-technické vlastnosti budovy spĺňajú vysoký štandard energetických noriem, osvetlenie kompletne v LED úsporných komponentoch, vzduchotechnika vybraných priestorov aj s rekuperáciou.

Zdroj: ANTRACIT PROPERTY

Nízke náklady na energie

Vďaka všetkým spomenutým materiálovým a technologickým parametrom je budova zaradené do energetickej hospodárnosti budovy podľa noriem najvyššieho stupňa A.